Oldal frissítése

Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition

4,2 7 értékelés
32 990 Ft

Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közkedvelt Remington gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Ez a nagyszerű hajszárító hasznos funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 2400 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál. Ez a hajszárító a népszerű Remington gyártótól a professzionális minőség és az egyedi design kombinációja.

Hajszárító Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition Csomagolás/doboz
Hajszárító Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition Jellemzők/technológia

A híres Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition hajszárító fontosabb előnyei

  • A közismert Remington hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 3 m
  • A híres Remington hajszárító alkalmas professzionális használatra
  • Színe: fekete

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A népszerű Remington hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első számú lépése a megfelelő hajszárítás, hogy sima alapot hozz létre, mielőtt göndöríted vagy kivasalod a hajad. A híres Remington hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. A haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat.

Hajszárító Remington AC9140B E51 PROluxe Midnight Edition Tartozékok

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Professzionális

Szín

Szín Fekete
Kód:  REMVV631
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061100631
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15