Oldal frissítése

Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne

1,0 1 értékelés
24 990 Ft

Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közismert Remington gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő erős légáramlatot biztosít, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...
Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...

A híres Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A közismert Remington hajszárító ápolja és kordában tartja a hajat
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A közkedvelt Remington hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű Remington hajszárító a sima és puha haj kulcsa az ionizátornak köszönhetően. Az ionizátorral ellátott hajszárító működése negatív töltésű ionokkal történik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a népszerű Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító Remington AC8605 Colour Prot. Dryer champagne ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMVV027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45633560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20