Oldal frissítése

REMAX PRODA AA-1076 20000mAh Power Bank, fehér-szürke

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REMAX PRODA AA-1076 20000mAh Power Bank, fehér-szürke

Szeretne megszabadulni azoktól a kellemetlen helyzetektől, amikor készüléke hirtelen lemerül, pedig még szüksége lenne rá? Ez a probléma egyszer és mindenkorra megoldható a REMAX PRODA külső akkumulátorral! Biztosan ismeri azt a szituációt, amikor sűrgős hívást kellene intéznie, viszont mobiltelefonján már nem elegendő a töltöttség, vagy utazás közben próbálna csatlakozni a hálózathoz tabletjéről, de az is lemerült. Ezekben a helyzetekben a Remax-től fog jönni a segítség. Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően elválaszthatatlan társává fog válni a mindennapokban. Használhatja telefon, GPS, MP3 lejátszó és más USB- vel rendelkező eszközök töltéséhez.

Jellemzők és műszaki specifikációk

Modern design
Minőségi kialakítás
Akkumulátor jelzőfény
Akkumulátor típusa: lítium
A csomag tartalma: hálózati box, USB töltőkábel, Micro US
Input: 5V/1A
Kimenet:
USB A: 5V/1A
USB B: 5V/1.5A

A modern design és a kiváló minőségű kivitelezés kombinációja első pillantásra le fogja nyűgözni. Ráadásul egyszerre két eszközt is csatlakoztathat a külső akkumulátorhoz, köszönhetően az 1A és 1,5A kimenetű USB portoknak. A jelzőfény tájékoztat az aktuális akkumulátor töltöttségi állapotáról. Érdemes előre feltölteni azokra az esetekre, amikor előre tudja, hogy távol lesz fali tápegységtől.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm (14 cm)
Magasság 25 mm (2,5 cm)
Mélység 65 mm (6,5 cm)

Kapacitás

Kapacitás 20 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Kód:  RMAX21
Termékszám:  AA-1076

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05