Oldal frissítése

REMAX Kinzy PPP-13 10000mAh arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REMAX Kinzy PPP-13 10000mAh arany

Be kell, hogy a smartphone egy csomó lé, de nem akarnak kompromisszumot a minőség és elegancia? Akkor minden bizonnyal szállít híreket REMAX, mely egy elegáns modern design és exkluzív eloxált kivitelben. Hála a nagy kapacitása 10.000 mAh-s, két USB port képes kezelni anélkül, hogy a problémák nem csak tölteni az   mobiltelefon, de az összes többi eszköz töltés USB-n keresztül,   mint például az MP3, MP4 és iPod lejátszók, GPS navigáció és tablettát. 

Legfontosabb jellemzők

  • Masszív kapacitást tart több díjat
  • A vékony fém kivitel
  • precíziós feldolgozás
  • A fejlett technológiák védelme PowerBank és eszköz
  • Alkalmas széles körű eszközök

Energia nélkül? Soha többé!

Kapacitás 10000 mAh biztosítja, hogy még hosszabb utazások kaland nem fogja elveszíteni a lehetőséget, hogy rögzítse a legfontosabb pillanatoApproxan, vagy egy teljes napot prosurfovat a neten. Nem kell aggódni, még csatlakozni egyéb berendezések, a fejlett technológia és berendezések PowerBank véd feszültségcsökkenés, túlfeszültség és rövidzárlat. Dva porty s výstupním proudem 2A dokáží nabíjet až o 30 % rychleji.

A természet, a párt, bárhol

REMAX akkor a termékeiket nagy gondot, úgyhogy ne aggódj ez PowerBank. Fém ház, eloxált kivitelben biztosítja erejét és tartósságát, míg modern és elegáns design, amely talán soha nem kell szégyenkeznie. Figyelmet fordítottak a csomagolás, ami kellemesen meglepett a megjelenésük.

Paraméterek

Méret

Szélesség 56,8 mm (5,68 cm)
Magasság 135 mm (13,5 cm)
Mélység 12,2 mm (1,22 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 138 g
Kód:  RMAX41d
Termékszám:  8595642240539

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05