Oldal frissítése

REMAX Youth 10000mAh fekete-sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REMAX Youth 10000mAh fekete-sárga

Ismered a helyzetet, mikor lemerül a telefonod a nap közepén? Szabadulj meg az ilyen kellemetlen eseményektől a REMAX Youth külső akkumulátor segítségével. Biztosan jártál már így: egy hívást akartál indítani, de lemerült a telefonod, vagy meg szeretted volna nézni a tableteden, mikor jön a következő vonat, de 0%-on volt az akkumulátorja. Az ilyen helyzetekre tökéletes megoldás a REMAX.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern dizájn és minőségi kivitelezés
  • Akkumulátorszintet jelző fény
  • Két USB kimenet
  • 10000 mAh kapacitás
  • kompakt méret

Szerelem első látásra: gyönyörű dizájn és minőségi kivitelezés. Két eszközt is csatlakoztathatsz a készülékhez egyszerre, a 2,1 A-es USB kimeneteknek köszönhetően. Visszajelző fény tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Tölts akkor is, ha épp nem vagy áramforrás közelében. Ez az univerzális REMAX eszköz pont az, amire szükséged van. A kis tömeg és a kompakt méret miatt tökéletes társad lesz. Használhatod telefon, GPS eszköz, MP3 lejátszó, sőt bármilyen USB-s eszközhöz.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 23,2 mm (2,32 cm)
Magasság 64 mm (6,4 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 295 g
Kód:  RMAX43b
Termékszám:  8595642233326

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05