Oldal frissítése

REMAX eladni a régi Talk 12000mAh Whitepink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REMAX eladni a régi Talk 12000mAh Whitepink

Megszabadulni a kellemetlen helyzeteket, hogy a készülék mindig nélküli gyümölcslé. Vyřešte tento problém jednou pro vždy pomocí záložního zdroje energie REMAX Proda Star Talk. Bizonyára te is tudod, meg kell, hogy feltétlenül hívja, de a mobiltelefon halott, meg kell találni a vasúti összeköttetést a tablettát, és ő is lemerült. EzeApproxen a helyzeteApproxen jön a tartalék forrást Remax. A kis súly együtt kompakt méretek lesz az elválaszthatatlan társa. Megállapítja annak használatát a töltés a telefon, GPS, MP3 lejátszók és más USB-eszközök.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern design és minőségi kidolgozás
  • Akkumulátor jelzőfény
  • LED zseblámpa
  • Három USB kimenet
  • Kapacitás 12000 mAh

Moderní design zaujme již na první pohled, navíc je zkombinován s kvalitním zpracováním. Navíc můžete připojit až tři zařízení najednou a to díky trojici 2,1A USB portů.A jelzőfények a jelenlegi állapotában az akkumulátor töltöttségét. Töltés és olyan helyzeteApproxen, ahol van egy konnektorba itt. Végül értékelni a gyakorlati LED zseblámpa.

Paraméterek

Méret

Szélesség 57 mm (5,7 cm)
Magasság 29 mm (2,9 cm)
Mélység 158 mm (15,8 cm)

Kapacitás

Kapacitás 12 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző, LED lámpa

Tömeg

Tömeg 130 g
Kód:  RMAX43n
Termékszám:  8595642211164

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10