Oldal frissítése

RELOOP RMX-44 BT

5 1 értékelés
129 290 Ft

RELOOP RMX-44 BT

A négycsatornás Reloop RMX-44 BT club mixer klasszikus kialakítású, és modern funkciókat tartalmaz, például Bluetooth-kapcsolatot. Az elemek intuitív elrendezése biztosítja, hogy minden DJ azonnal tájékozódjon, hogy elkezdhesse használni a konzolt. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen streamelhetsz közvetlenül a Spotify, az iTunes vagy a Deezer alkalmazásban tárolt lejátszási listákról. Egyszerűségének köszönhetően remek keverőpult bárok és zenei klubok számára. Előnye a könnyű hordozhatóság is.

A Reloop RMX-44 BT keverőpult legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth kapcsolat Cue funkcióval
  • Könnyedén streamelhetsz közvetlenül a Spotify, az iTunes, vagy a Deezer alkalmazásból
  • A Reloop RMX-44 BT bipoláris hangszínszűrőket tartalmaz LPF (low pass szűrővel) és HPF (high pass szűrővel)
  • Teljesen digitális architektúra a kiváló hangzás érdekében

A Reloop RMX-44 BT keverőpult rugalmas használhatósága

A Reloop RMX-44 BT keverőpult bipoláris hangszínszűrőket tartalmaz. Ezek hozzárendelhetők az azonnali hatású potenciométerekhez. Effektusokat alkalmazhatsz minden csatornára, és modulálhatod őket egy széles, kétpólusú potenciométerrel. Természetesen van egy háromsávos EQ szakasz a vonalbemenetekhez, amelyeket egyszerűen beállíthatsz „Kill” (isolator) vagy „Classic” módokban, vagy kétsávos EQ-t a vezeték mentes jelhez.

Fader-ek állítható görbével és széles csatlakozással

Természetesen a keverőpulton találsz állítható fadereket is, állítható görbékkel és Auto Start vagy Crossover Reverse funkciókkal. A kimeneti rész RCA és XLR csatlakozókkal ellátott a zökkenőmentes csatlakoztatáshoz bármely PA-hoz.


Paraméterek

Típus

Típus Analóg
Effektek Effekt egységgel

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Bluetooth, Vízszintes potenciométer (DJ-hez), Feszültség potenciométerek

Bemenetek

Combo XLR 1 ×
RCA 16 ×

Kimenetek

RCA 6 ×
XLR 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  RLP003a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN223096

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15