Oldal frissítése

RELOOP Ready

5 2 értékelés
Szuper ár
98 390 Ft

RELOOP Ready

A RELOOP Ready DJ Controller ideális eszköz a tökéletes DJ produkcióhoz. A SERATO DJ Lite & DJ Pro a csomag részét képezi, és a Plug&Play funkciónak köszönhetően a kontrollert csatlakoztathatod a számítógépéhez. Ergonomikus vezérléssel rendelkezik, amely kényelmes, mégis intuitív kezelést biztosít. A kontroller dedikált EQ és gain gombokat tartalmaz, minőségi line faderek, 2 jog wheel, extra sima crossfader, 16 színnel megvilágított pad, 2 kibővített effektegység és 9 üzemmód az előadáshoz. A zökkenőmentes ütemegyengetést és scratch-elést a nagyon vékony és érintésérzékeny, alumínium tányérokkal ellátott jog diskek teszik lehetővé, míg a gumírozott betétek minden bizonnyal segítenek szabadjára engedni a fantáziádat. 

A RELOOP Ready DJ kontroller legfontosabb jellemzői

  • Kontroller DJ produkcióhoz
  • Ergonomikus vezérléssel rendelkezik
  • Tartalmaz dedikált EQ és gain gombokat, minőségi line fadereket, 2 jog wheelt és egy extra sima crossfadert
  • 16 színes megvilágítású pad, 2 kiterjesztett effektegység és 9 üzemmód áll rendelkezésre az előadáshoz
  • Nagyon vékony és érintésérzékeny jog diskek alumínium tárcsákkal és gumírozott betétekkel
  • RELOOP Ready RGB háttérvilágítással
  • Lehetővé teszi a cue body, a loop triggerelés és a sample működés kényelmes vezérlését, és a loop hosszának kiválasztását
  • A kiváló minőségű effektek közvetlenül a Serato-ban vezérelhetők
  • Beépített hangkártya, fejhallgató kimenet, RCA hangszóró kimenet és USB port az iPad számára
  • Szín: fehér-fekete

A RELOOP Ready az effektek kényelmes vezérlését kínálja

A RELOOP Ready vezérlő mely lehetővé teszi a cue body kényelmes vezérlését, a loopok indítását, a loopok hosszának kiválasztását és a minták működtetését. Az RGB háttérvilágításnak köszönhetően mindig tudni fogod, hogy melyik vezérlési módban vagy. A kiváló minőségű effekteket közvetlenül a Serato-ban vezérelheted 2 különálló effektegység segítségével. Mindegyik forgógombokkal és kétpólusú hangszűrőkkel van felszerelve, biztosítva a mély és magas hangok levágását. A vezérlő beépített hangkártyával rendelkezik, amely számos csatlakozási lehetőséget biztosít. Rendelkezésedre áll egy fejhallgató kimenet, RCA kimenet a hangszórók csatlakoztatásához és egy USB port az iPad számára. A RELOOP Ready vezérlő mindent kínál, amire egy DJ-nek szüksége lehet. 

Méretek:
32,5 × 22 × 4,8 cm

Tömeg:
1,14 kg


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység igen

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver Nem
Kód:  RLP002k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN228476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10