Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WENGER Reload 14" szürke

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Reload 14" szürke

Jó minőségű hátizsákot keresel, amiben biztonságosan és kényelmesen szállíthatod notebookodat?  Válaszd az élenjáró svájci Wenger vállalt modelljét, amelyet 14 hüvelykes méretű laptopokhoz terveztek. Divatos formatervével, minőségi kidolgozásával és átgondolt megoldásaival kelti fel a figyelmet. Elegendő helyet kínál a mobil számítógép tartozékainak, de könyvek, füzetek és további dolgok szállításához is nagyszerű. Természetesnek számít a nagy, cipzáras zseb, ami két speciális rekeszt kapott megkarcolódás elleni védelemmel a notebook, tablet vagy elektronikus könyvolvasó számára. Jól kihasználhatóak a könnyel elérhető első és oldalsó zsebek is.

Legfontosabb jellemzői

  • Merevített, karcoktól védő rekesz a notebook számára külön zsebbel tabletnek
  • Oldalsó zsebek esernyő és vizespalack számára
  • Speciális, gyorsan elérhető zsebek
  • Keresztpánt a bőröndök fém húzókarjára rögzítéshez
  • Szellőző párnázású hátrész és vállpántok

Átgondolt kivitel komfortra hangolva

A Wenger hátizsákjai úgy készülnek, hogy a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfeleljenek. Speciális, könnyített szerkezetének köszönhetően hosszabb utazáshoz is ideális. A jól szellőző párnázású hátsó rész maximális kényelmet biztosít. Az állítható hosszúságú vállpántok is szellőz párnázást kaptak. Hasznos részlet a speciális keresztpánt, aminek segítségével bőröndök fém húzókarjára rögzíthető a hátizsák. A kiváló minőségű PVC alapanyagnak  köszönhetően könnyű tisztán tartani. Modern formatervével, szürke színével és fehér emblémájával hívja fel magára a figyelmet.

További jellemzők:
Belső térfogat:
17 l
Tömeg:
1 kg

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 1 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Könnyű konstrukció
Kód:  GT035s3a
Termékszám:  601069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15