Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Reload WENGER 14" fekete

4,9 22 értékelés
22 890 Ft

Reload WENGER 14" fekete

Egyedülálló és kényelmes hátizsákot keres a laptopja és tablete biztonságos szállítására? Válasszon egy hátizsákot a vezető svájci Wenger gyártótól, amit magával vihet az iskolába, a munkába vagy az utazás során. Lenyűgözi majd a kifinomult designjával, a minőségi kivitelezéssel és az elegáns fekete stílusával. Kimondottan a 14" notebook méretre tervezték. Elegendő hellyel rendelkezik laptopja, könyvei, és egyéb személyes tárgyai tárolásához. A cipzárral zárható főrekeszében található két nagy méretű speciális zseb gondoskodik a laptop, e-könyv olvasó vagy a tablet védelméről a karcolásokkal szemben. Egy további nagy zseb biztosítja a helyet a szükséges kiegészítőknek és egyéb személyes tárgyaknak. 

Legfontosabb jellemzői

  • 14" méretű notebookhoz
  • Párnázott zsebek a notebook és tablet védelemére a karcolások ellen
  • Elegáns kialakítás 
  • Speciális, gyors elérést biztosító zsebek
  • Különleges pánt a bőrönd fogantyújához való rögzítésre utazáskor 
  • Légáteresztő párnázott vállpántok

Ideális utazáshoz

A Wenger hátizsákot úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legmagasabb igényű ügyfeleknek is. A speciális könnyűszerkezetes kialakításnak köszönhetően a táska alkalmas a hosszabb utazásokra is. Az előnye a speciális heveder, amivel a hátizsákot könnyen csatolhatja a bőrönd fogantyújához utazás esetén. A hátizsák kiváló minőségű nylon, poliészter és PVC anyagokból készült, így könnyű tisztán tartani.

További jellemzők:
A táska belső térfogata:
17 l
Tömeg:
900 g

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Városba, Iskolába

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Belső rendszerező, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek

Design

Szín Fekete

Anyag

Anyag Poliészter

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 42 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 17 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 11 l

Tömeg

Tömeg 0,9 kg
Kód:  GT035s3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  601068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20