Oldal frissítése

Reklám

A weboldalt kifejezetten a weboldal használói és leendő ügyfelei számára készítette az Alza.cz a.s. (regisztrálva a CZ-170 00 Praha 7, Jankovcova 1522/53, cégjegyzékszám: 27082440, a Prágai Városi Bíróság Cégbíróságán nyilvántartásba véve, cégreg. száma: B 8573) (“Alza”).

A nagy mennyiségű változatos reklám és marketing kampányok miatt az Alza ezúton jelenti be, hogy a weboldalon megjelenő termékek árai kötelezően alkalmazandó árak. A weboldalon feltüntetett árak döntő és kötelező érvényűek, a megrendelést követően a Vásárló által kerül leadásra, és azt az Alza egy megerősítő e-mailben vagy szöveges üzenetben elküldi a Vásárónak. 

A Tv-ben sugárzott vagy nyomtatott médiában megjelenő hirdetési felületek, óriásplakátok és tömegkommunikációs reklámok hibás adatokat tartalmazhatnak (pl.: elavult árak). Az Alza nem felelős semmilyen nyomdai vagy egyéb hibákért, ami a hirdetés bármilyen formájában megjelenik. Bármilyen kép jelenjen meg a hirdetésekben, azok csak illusztrációs és szemléltető jelleggel bírnak; egy adott termék pontos típusa, modellje és/vagy színe ami a képen szerepel nem garantálható. 

Az alapvető szerződés/megállapodás hiányában, a reklámok nem képeznek kötelező érvényű ajánlatot, és nem jelentenek érvényes szerződést/megállapodást az Alzával. 

Ugyanez (hibás információ jelenik meg a hibás adatátvitel és/vagy az elavult adatok miatt) vonatkozik a kedvezményeket értékesítő és árösszehasonlító motorokra, amik nem az Alza szerződéses partnerei. A korrekt és naprakész árak mindig az Alza oldalán kerülnek feltüntetésre. 

Az Alza fenntartja a jogot, hogy a termékeket a raktárkészlet erejéig és/vagy amíg képes ellátni kötelezettségeit a meghirdetett ajánlat teljesítésére. 

Az utóbbi vonatkozik a Vásárló által leadott előrendelésekre, mielőtt azok a piacra kerülnének, az Alza ellátja a kötelezettségét a reklámokban szereplő ajánlat erejéig; ill. amire az anyagi és váratlan körülményekből adódó változások hatással lehetnek; (az Alza nem felelős az anyagi körülmények változásaiért, a váratlan körülmények vagy az Alzától független körülmények kialakulásáért, beleértve az árfolyamváltozásokat).

Az aktuális árak mindig a weboldalon kerülnek feltüntetésre. 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB15