Oldal frissítése

Regatta Paladen 25L V2 800

14 890 Ft

Regatta Paladen 25L V2 800

Az előnyös Regatta túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek kívánalmainak szem előtt tartásával készült. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de a mindennapokban történő használatra is nagyszerű alternatíva, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. Úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson laptopodnak az ütésektől, karcolásoktól és a különféle külső behatásoktól. A belső párnázott rekesz biztonságos védelmet nyújt a készülékének. Ezt a zsebet kifejezettten arra tervezték, hogy egy 15" átmérőjű laptopot is elhelyezhess benne. Az elegáns Regatta outdoor hátizsák, amelyben a stílusos fekete szín uralkodik, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy jól üljön a hátadon, és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Regatta Paladen 25L V2 800 ...
Túrahátizsák Regatta Paladen 25L V2 800 ...

A kitűnő minőségű Regatta Paladen 25L V2 800 túrazsák fontosabb jellemzői

  • A modern Regatta túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolására szolgál
  • 15" maximális méretű laptopot is elhelyezhetsz benne
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott láthatóságért
  • Vízálló kivitel védi a hátizsák tartalmát
  • A túrazsák anyaga poliészter
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű laptopzseb, elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 0,5 kg
  • Űrtartalma: 25 l

Praktikus kivitelezés és minőségi konstrukció

A kitűnő minőségű Regatta túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege 0,5 kg, ennek előnye a kisebb megterhelés és a nagyobb viselési kényelem. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok, akasztó szíj és összehúzó heveder. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a fokozott biztonság érdekében a reggeli vagy esti utazás során. A vízálló kialakítás megakadályozza, hogy a tartalom károsodjon nedves időben.

Az előnyös Regatta túrazsák megbízható partnered lesz a szabadban

A hasznos Regatta outdoor hátizsákkal az utazások biztosan kellemesebbé válnak. A hátizsákhoz tartozik egy karabiner is a kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítéséhez, amelyeket mindig gyorsan elérhetővé szeretnél tenni. Az alaposan kiválasztott minőségi anyagok biztosítják a hosszú távú tartósságot, a konkrét előállítási anyaga pedig poliészter. A túrahátizsák a maga meggyőző 25 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet. A rekeszek és zsebek hozzájárulnak a táskán belüli rendszerezéshez, ezesetben a hasznos laptopzseb, elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső rendszerező és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Holmid biztonságos tárolását cipzár biztosítja. Ez az ízléses Regatta túrahátizsák nemcsak esztétikus, hanem tartós és nagyon praktikus is.

Méretek:

48 × 32 × 19 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Egyszínű

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 15 "

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 0,5 kg

Használat

Használat Túrázáshoz, Városba
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső rendszerező, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Vízálló kivitel, Kulcstartó karabiner

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 25 l

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTrgt1029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5059404152049

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20