Oldal frissítése

Regatta Blackfell III 35L 6BP

23 590 Ft

Regatta Blackfell III 35L 6BP

A megbízható Regatta túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek kívánalmainak szem előtt tartásával készült. Megfelelő kiegészítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. A megbízható Regatta outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete, kék és narancssárga szín a meghatározó, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. A kényelmes viseletet és a jó illeszkedést az anatómiailag formázott hát garantálja.

Túrahátizsák Regatta Blackfell III 35L 6BP Lifestyle
Túrahátizsák Regatta Blackfell III 35L 6BP Jellemzők/technológia

Az előnyös Regatta Blackfell III 35L 6BP túrahátizsák alapvető tulajdonságai

  • A megbízható Regatta túrahátizsák elegendő helyet kínál minden felszerelésnek
  • Az anatómiailag formázott hát biztosítja a komfortos viselést
  • A légáteresztő hátfalnak köszönhetően a levegő könnyen áramlik
  • Fényvisszaverő elemek a nagyobb láthatóságért
  • Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák anyaga poliészter
  • Tömege 1,2 kg

Megbízható szerkezet és kivitelezés

A megbízható Regatta túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 1,2 kg, ami a teljes terhelés csökkenését és nagyobb kényelmet jelent viselés közben. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és levehető szíj. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légcserét és megakadályozzák a nedvesség visszatartását. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy javítsa a láthatóságot kora reggel vagy késő este. Egy esővédő huzat is része a csomagnak, így egy hirtelen jött zápor nem jelenthet problémát. Az optimális teljesítményhez alapvető fontosságú a megfelelő folyadékbevitel. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Regatta Blackfell III 35L 6BP Oldalnézet
Túrahátizsák Regatta Blackfell III 35L 6BP Oldalnézet

A praktikus Regatta túrazsák megbízható partnered lesz

A kitűnő minőségű Regatta outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A hátizsák karabinerrel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és biztonságosan rögzíthesd a kulcsokat vagy más apró tárgyakat, amelyeket kéznél szeretnél tartani. Minőségi anyagok és precíz kivitelezés garantálja a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyag poliészter. A túrahátizsák fentről nyitható. Ez a trendi Regatta túrahátizsák praktikus, ám mindenekelőtt megbízható tartozék rendszeres használatra.

Méretek:

60 × 30 × 19 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Kék, Narancssárga

Űrtartalom

Űrtartalom 35 l

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 60 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Design

Szín Fekete, Kék, Narancssárga

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  SPTrgt528
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057538497845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05