Oldal frissítése

Regatta Blackfell III 25L 5HD

22 790 Ft

Regatta Blackfell III 25L 5HD

A modern Regatta túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez alkalmas. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. A célszerű Regatta outdoor hátizsák, amelyben a trendi fehér, piros és szürke szín dominál, nemcsak az esztétikus megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kiemelkedő kényelmével is felhívja magára a figyelmet. Az anatómiailag formázott hátnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és rendkívül kényelmes viseletet nyújt.

Túrahátizsák Regatta Blackfell III 25L 5HD Lifestyle
Túrahátizsák Regatta Blackfell III 25L 5HD Jellemzők/technológia

A modern Regatta Blackfell III 25L 5HD túrazsák fontosabb jellemzői

  • A megbízható Regatta túrazsák elegendő helyet kínál minden felszerelésnek
  • Az anatómiailag formált hátnak köszönhetően kivételesen kényelmes viseletet nyújt
  • A légáteresztő hátfalnak köszönhetően a levegő jól áramolhat
  • Fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében
  • Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban
  • Ellátták egy kulacs elhelyezésére szánt zsebbel is
  • A túrahátizsák anyaga poliészter
  • Tömege: 1,1 kg

Minőségi konstrukció és kivitelezés

A praktikus Regatta túrahátizsák minőségi kivitelezése és precíz kialakítása miatt kényelmes viseletet biztosít. Tömege pusztán 1,1 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és levehető szíj. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal van felszerelve, amelyek segítik a légáramlást és megelőzik a hát izzadását. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy javítsa a láthatóságot kora reggel vagy késő este. A felszerelés tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt. Mindenki jól tudja, hogy mennyire sokat kell inni a hőségben. A túrahátizsák felszereltségének része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére alakítottak ki.

Túrahátizsák Regatta Blackfell III 25L 5HD Oldalnézet
Túrahátizsák Regatta Blackfell III 25L 5HD Oldalnézet

A hasznos Regatta túrazsák megbízható partnered lesz

A modern Regatta outdoor hátizsákkal az utazások sokkal kényelmesebbek lesznek. A hátizsákot integrált karabinerrel is ellátták a kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítéséhez, amelyeket mindig gyorsan elérhetővé szeretnél tenni. A nagy tartósságot a minőségi anyagok és a kivitelezés biztosítja, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter. A túrahátizsák fentről nyitható. Ez a stílusos Regatta túrahátizsák kiemelkedik esztétikus kialakításával és megbízhatóságával, amelyet minden körülmények közt értékelni fogsz.

Méretek:

56 × 28 × 17 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Piros, Szürke
Motívum Motívum nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 25 l

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 56 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 17 cm

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Design

Szín Fehér, Piros, Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  SPTrgt524
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057538986158

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10