Oldal frissítése

Reer SilentGuard Kids pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Reer SilentGuard Kids pink

Megbízható védelem a hatékony szigetelésnek köszönhetően. Szigetelésüknek köszönhetően ezek a kapszulás hallásvédők 27-es egyszámjegyű (SNR) értékkel rendelkeznek, ami megbízható védelmet nyújt az érzékeny gyermekfülek számára. Tökéletes kialakítás, amely a fokozatmentesen állítható fejpántnak köszönhetően együtt nő gyermekeddel.

A Reer SilentGuard Kids rózsaszín fülvédő legfontosabb jellemzői

  • Megbízható védelem a káros hangok ellen (SNR=27)
  • tökéletes kialakítás, amely együtt nő a gyermekkel
  • megakadályozza a baba érzékeny fején a nyomáspontokat
  • Nagyon kicsi és könnyű fülkapszula
  • Összecsukható kialakítás
  • Bőrbarát és tartós anyagok, könnyen tisztítható
  • Az EN 352-1 szabvány szerint tesztelve

Nagyfokú kényelem

Ez a hallásvédő puha felületű anyaggal borított, állítható fejpántot tartalmaz. A fejpánt simán a gyermek fejéhez igazítható, így a hallásvédő együtt nő a gyermekeddel. A fejpánt belső felülete párnázott melynek köszönhetően viselése nagyon kényelmes. Kényelem a könnyű füleknek és az elasztikus fejpántnak köszönhetően. A védőtok alakja kényelmesen illeszkedik a gyermekek kis fülére. A puha, bőrbarát fülpárna kényelmes érzést biztosít gyermeke fülének. A fülkagylót a fejpánthoz a fejhallgató vezetékei segítségével rögzítik. Ezek biztosítják az egyenletes nyomáseloszlást. Maga a fülhallgató egy speciális, alacsony profilú, hangelnyelő anyagból készült a maximális viselési kényelem érdekében.

Védelem a halláskárosodás ellen

80 decibel feletti zajnak való tartós kitettség (pl. fűnyírók, nagy embercsoportok) halláskárosodást okozhatnak. Minél hangosabb a zaj, annál gyorsabban okoz halláskárosodást. A 110 decibeles hang (pl. tűzijáték, közeli dudaszó) azonnali halláskárosodáshoz vezethet. A 27 SNR hangszigetelési szint azt jelenti, hogy a kipufogó átlagosan 27 decibellel csökkenti a hangerősséget, mielőtt a hang eléri a dobhártyát. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbb hangos hangot ártalmatlan szintre (80 decibel alá) csökkentsék.

Alkalmas:
SilentGuard hallásvédők csecsemők és kisgyermekek számára. A SilentGuard termékcsalád 12 hónapos kortól és iskoláskorú gyermekek számára készült hallásvédőket tartalmaz. Míg a SilentGuard Baby a csecsemők (12-24 hónapos) igényeinek tökéletes kielégítésére készült, a SilentGuard Kids különösen alkalmas a 24 hónapos és idősebb gyermekek számára, amelyek együtt nőnek velük. Mindkét modell kék és rózsaszín színben kapható.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak, Lányoknak
Alsó korhatár 2 éves kortól

Típus

Típus Kagyló
Alkalmas Gyerekek
Használat Többszöri használat

Hangcsillapítás

Hangcsillapítás 27 dB

Anyag

Konstrukció anyaga Műanyag
Fülhallgatók/füldugók anyaga Hab

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható

Szín

Szín Rózsaszín

Tanúsítvány

Tanúsítvány EN 352
Kód:  HRAls5013
Termékszám:  4013283530948

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10