Oldal frissítése

Redragon Libra

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Redragon Libra

A Redragon Libra csuklótámasz jobb játékélményt és egészségesebb számítógép-használatot biztosít. Az alátét memóriahabból készült, a felső réteg pedig véd a kiömlött italok ellen. Könnyen tisztítható, és az alsó része speciális felületkezeléssel rendelkezik az elcsúszás ellen. A Redragon Libra alkalmas gamer egerekhez.

A Redragon Libra csuklótámasz fő jellemzői

  • Redragon csuklótámasz gamereknek és számítógépes munkákhoz
  • Alkalmas gamer és normál egerekhez
  • A memóriahab és a szilikon kényelmet és könnyű karbantartást biztosít
  • A Redragon Libra csúszásgátló kialakítással rendelkezik
  • Az alátét optikai és lézeres érzékelővel rendelkező egerekhez egyaránt alkalmas

Az egér pontos érzékelése

A Redragon Libra csuklótámasz bármilyen felületen nagyszerű tapadást biztosít. Az alátét felső felülete szuper puha, nagy sűrűségű, selymes anyagból készült. Elősegíti az egér tökéletes siklását minimális súrlódással. A többrétegű felület több ezer mikroszkopikus ponttal rendelkezik, amelyek visszaverik a fényt. A Redragon Libra csuklótámasz optikai és lézeres érzékelővel rendelkező egerekhez egyaránt alkalmas.

Redragon Libra csuklótámasz anyaga

A Redragon Libra csuklótámasz ergonomikus alakot kapott. Memóriahabot használ, amely a puha és közepes szilárdságú habok közé tartozik. A memóriahab előnye, hogy bármilyen csuklóformához alkalmazkodik, így tehermentesíti a kezedet. A párna, amelyen a kéz nyugszik, megfelelő helyzetben tartja a csuklót, és megelőzi az olyan egészségügyi szövődményeket, mint a zsibbadás, bizsergés vagy a kéztőalagút-szindróma.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 25,9 cm
Magasság 3 cm
Mélység 24,8 cm
Tömeg 280 g

Szín

Szín Fekete, Piros

Típus

Felhasználási mód Gamer, Ergonomikus
Méret M

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi, Szilikon
További tulajdonságok Csuklótámasszal, Csúszásgátló alap
Kód:  REDDRAG001d11
Termékszám:  P020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15