Oldal frissítése

REDMOND RK-M124-E

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REDMOND RK-M124-E

Redmond RK-M124 -E vízforraló 

Kifinomult fehér kivitelezésével a Redmond RK-M124-E elektromos vízforraló gyönyörűen illeszkedik minden konyha belső terébe. Nem kell sokáig várnod a kávéra, hiszen az 2200 W teljesítménynek köszönhetően a víz szinte azonnal felmelegszik. 1,5 literes térfogata lehetővé teszi, hogy vendégeid számára kényelmesen készíthess 4-5 csésze teát. A készülék egyik fő előnye a termosz funkcióval ellátott kialakítás. A rozsdamentes acél testnek köszönhetően, amelynek falai között levegőréteg található, a vízforralóban található víz nemcsak sokkal hosszabb ideig marad forró, de a Redmond RK-M124-E vízforraló kívülről sem éget meg, ha megérinted. A túlmelegedés elleni védelem védi a vízforralót véletlen bekapcsolás esetén, amikor nincs benne víz, a beépített LED-jelzésnek köszönhetően pedig mindig biztos lehetsz benne, hogy mikor van bekapcsolt illetve kikapcsolt állapotban.


A Redmond RK-M124-E vízforraló legfőbb jellemzői

  • Vízforraló 1,5 l-es elegáns fehér kivitelezésben
  • A készülék testét a termosz funkcionalitása ihlette, a rozsdamentes acél és a műanyag falak között levegőréteg található, így a víz tovább meleg marad
  • Ugyanakkor a Redmond RK-M124-E vízforralót kívülről megérintve sem éget meg
  • Az állvány közepén található forgatható csapnak köszönhetően az RK- M124 -E vízforralót 360°-ban elforgathatod, így a készülék a jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas
  • A vízjel segít a vízszint gyors meghatározásában
  • Az indító gombba épített LED-jelző jelzi, hogy a készülék működés alatt van
  • Az RK- M124 -E vízforraló vízhiány esetére túlmelegedés elleni rendszerrel rendelkezik
  • Természetesen automatikusan kikapcsol, ha a víz felforr, vagy eltávolítod a kannát az állványról
  • A fennmaradó kábelt kényelmesen elrejtheted a Redmond RK- M124 -E vízforraló tárolójában

Redmond RK-M124-E vízforraló a termosz elvén működő adiabatikus kialakítással

Bármilyen stílusú is legyen otthonod, a Redmond RK- M124 -E vízforraló eredeti kialakítása minden konyhába illeszkedik. A vízforraló teste a termosz működési elve alapján került kialakításra, azaz két kiváló minőségű rozsdamentes acélból valamint műanyagból álló falból áll, amelyek között légréteg található. Ennek köszönhetően a víz nemcsak sokáig marad forró, de a RedmondRK- M124 -E készüléket kívülről megérintve sem éget meg.

Könnyen használható Redmond RK-M124-E vízforraló központi érintkezővel

A Redmond vízforraló kellemes működésével biztosan elnyeri tetszésed. A Redmond RK- M124 -E vízforraló talpa közepén található érintkező csapnak köszönhetően könnyedén elforgathatod 360° -ban még az állványon is. Tehát, ha például nem tetszik a felszálló gőz iránya, akkor egyszerűen elfordíthatod a készüléket.

Redmond RK-M124-E vízforraló LED működésjelzéssel és túlmelegedés elleni védelemmel

A Redmond RK-M124-E vízforraló kapcsolóján beépített LED-jelzés található. Tehát ha a vízforraló épp működés alatt van, biztonságosan felismerheted a jelzőfénynek köszönhetően, míg amikor kialszik, biztos lehetsz benne, hogy a készülék ki van kapcsolva. Az RK-M124 -E vízforralót túlmelegedés elleni rendszer védi, így ha nincs elegendő víz benne, akkor kikapcsolja magát, és nem kell aggódnod, hogy a készülék károsodik, vagy élettartama csökken.

A Redmond RK-M124-E vízforralóval első a biztonság 

A legfőbb mindig az, hogy senki se sérüljön meg. A Redmond RK-M124-E vízforralóval ez nem fordulhat elő, hiszen fedele tökéletesen zár, és biztonságosan rögzített. Ezzel a reteszelő mechanizmussal nem kell tartanod attól, hogy véletlenül kinyitod a fedelet, amikor a Redmond RK-M124-E készüléket használod, vagy ha megdöntöd amikor töltesz belőle.


A Redmond RK-M124-E vízforraló csomag a következőket tartalmazza:

  • Redmond RK- M124 -E vízforraló 
  • Vízforraló állvány
  • Használati útmutató
  • Szervizkönyv



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok LED világítás
Funkciók Hőmérséklet megtartása, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Fehér
Kód:  REDRK250
Termékszám:  RK-M124-E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05