Oldal frissítése

Redmond HB005

4,4 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Redmond HB005

Redmond HB005 kézi botmixer piros színben

A Redmond botmixer 5 praktikus részből áll. Az egyes tartozékok cseréjével képes pürésíteni, habot verni és aprítani. A maximális teljesítmény érdekében 600 W-os motorral van felszerelve. A Redmond botmixer egy egyszerű tárcsafordítással képes alacsony sebességről magasra és turbóra váltani. A kiváló minőségű acélból készült, a műanyag keverőtartályok pedig biztonságosan érintkezhetnek az élelmiszerekkel. A Redmond botmixer ívelt fogantyúja egyszerű használatot tesz lehetővé. A gombok megnyomásához minimális erőfeszítésre van szükség, így a karjaid nem fáradnak el munka közben.


A piros színű Redmond HB005 5 az 1-ben kézi botmixer fő jellemzői

  • A Redmond botmixer 5 részből áll
  • Kever, habot ver és aprít
  • Egy 600 W-os motorral van felszerelve
  • Értékelni fogod a sebességek közötti váltás lehetőségét
  • A Redmond botmixer 12 sebességfokozattal rendelkezik, beleértve a turbót is
  • A penge rozsdamentes acélból készült

A Redmond HB005 botmixer 5 segítőt hoz az otthonodba

A Redmond 5 az 1-ben kézi botmixerrel egy praktikus tartozékkészletet is kapsz, amely magában foglalja magát a botmixert, egy habverőt, egy 1500 ml-es keverőtálat, egy tejhabosítót és egy 600 ml-es mérőpoharat. A Redmond botmixerrel pürésíthetsz, habot verhetsz és apríthatsz, méghozzá egyszerűen a különböző tartozékok közötti váltással.

A Redmond HB005 botmixer erőteljes teljesítménye

A Redmond kézi botmixer elkápráztat 600 W-os erős motorjával. Ellátták a sebességek közötti váltás képességével. Összesen 12 fokozatban állítható sebességgel rendelkezik, beleértve a turbó funkciót is. A Redmond botmixerrel tökéletes salátákat, koktélokat, turmixokat és bébiételeket készíthetsz.

Rozsdamentes acél penge titán bevonattal

A Redmond botmixer kiváló minőségű rozsdamentes acél pengéje nagy keménységű rozsdamentes acélból készült. Kopásálló, így sokáig elkísér téged. A rozsdamentes acél anyagnak köszönhetően a korrózió miatt sem kell aggódnod. A pengét könnyedén lemoshatod folyó víz alatt, és továbbra is megőrzi eredeti minőségét. A rozsdamentes acél pengét akár mosogatógépben is moshatod. Értékelni fogod a munka biztonságát. A Redmond botmixer pengéjét biztonsági fedél veszi körül, így védi a kezedet a sérüléstől és saját magát a fröccsenő víztől, amikor dolgozol vele. Maga a Redmond botmixer acélból készült, amelynek tartóssága megvédi a botmixert a töréstől. A műanyag edények esetében biztos lehetsz benne, hogy biztonságosan érintkezhetnek az élelmiszerekkel.

A Redmond HB005 botmixer csomagjának tartalma:

  • Redmond HB005 botmixer
  • A mixer rúdja
  • Tojásverő
  • 500 ml-es aprító S-alakú pengével
  • Tejhabosító
  • 600 ml-es mérőedény
  • Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Aprítás, Mixelés, Reszelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 12
Kód:  RURE005
Termékszám:  HB005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15