Oldal frissítése

REDKEN All Soft Shampoo 1000 ml

16 290 Ft

REDKEN All Soft Shampoo 1000 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Ebben az esetben a(z) REDKEN 1000 ml űrtartalommal bíró samponja biztosan elvarázsol. Főként azoknak a szőkéknek ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik igazán. Ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű a szín világosítására. A(z) REDKEN All Soft Shampoo 1000 ml minden hajtípusra csodás választás. Női hajra tökéletes. Feltéve, hogy szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Ha tökéletesen hidratált hajat szeretnél, ezt a sampont érdemes kipróbálnod, nem fog csalódást okozni. Ez a(z) természetes olaj tartalmú és proteinekkel sampon személyre szabott gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) REDKEN All Soft Shampoo 1000 ml sampon főbb jellemzői

  • Használatával a haj gyönyörű és egészséges lesz
  • Megszünteti a nem kívánatos sárgás árnyalatokat
  • A(z) REDKEN sampon teljes űrtartalma 1000 ml
  • Minden hajtípusra csodás választás
  • Női sampon
  • Hidratált hajat eredményez
  • A(z) REDKEN All Soft Shampoo 1000 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: természetes olaj tartalmú és proteinekkel

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, DIMETHICONE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCOL DISTEARATE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDE MIPA, PERFUME/FRAGRANCE, SODIUM PCA, SALICYLIC ACID, BENZOIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CARBOMER, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, SODIUM SARCOSINATE, BENZYL ALCOHOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGININE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, COUMARIN, LINALOOL, LIMONENE, FUMARIC ACID, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, CI 15510/ORANGE 4, PHENOXYETHANOL, CI 17200/RED 33, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE (D184463/1)

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Redken
Modellsorozat All Soft

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Proteinekkel

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL8601
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  884486452962

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05