Oldal frissítése

Red Dead Redemption - Xbox DIGITAL

Red Dead Redemption - Xbox DIGITAL

95%

Az RDR egy fenomenális játék, amely a legjobb évhez tartozik. A részletekre való nagy figyelem minden szempontból nyilvánvaló, és a játékosnak nem szabad elfelejtenie.

Red Dead Redemption

Küzdelem egy durva világban

John Marston egy kemény fickó kopott arccal és sötét múlttal, ami gyönyörű napsütéses napot jelent, hogy elhagyja családját és csendes életét a vadnyugatban, és új kalandot találjon. És a Red Dead Redemption-on, a nyílt játék világában nyugatra vár, és a GTA IV-től eltérő személytől. Várjuk az egyszeri küldetést, a komplex és hosszú távú célokat, a nyugati mini-játékokat, a lóversenyeket és a szabadban, a vadvilágot és az ördögi lövéseket.

Red Dead Redemption

Mindig lesz az, amit elveszítesz: egy csipke az öved mögött, egy kést a lábadban és egy puska a kezében, de soha több mint négy elem egyszerre.

Red Dead Redemption

A játékban bevezetik a fokozatos gyógyulási rendszert, így nem kell elsősegélykészleteket gyűjteni.

Red Dead Redemption

Jó fegyver arzenál

Nem lenne Rockstar játék, így nem érhet el annyi fegyver arzenálot, amennyit csak lehet, így számoljon késekkel, pisztolyokkal, puskákkal, puskával, lasszóval és így tovább.

Red Dead Redemption

Fedezze fel a hatalmas tájat

Csakúgy, mint a GTA játék, ez a világ három részre oszlik, ami fokozatosan feloldódik a játék során, hogy a kezdetektől fogva nemcsak a lóháton leszel, és áthalad a játék prérién. Kezdjük, ahol Frontier-nek hívják, egy hegyvidéki határon, rengeteg kanyon, áthaladás és kisváros. Ezt követően a fő történet Mexikóba mutat, melyet vöröses homokkal és végül az északi régiókkal láthat.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Szerencsejáték, Erőszak

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXESD1060
Termékszám:  G3P-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15