Oldal frissítése

Red Dead Redemption (Game Of The Year) - Xbox 360, Xbox One

4,9 20 értékelés
13 590 Ft

Red Dead Redemption (Game Of The Year) - Xbox 360, Xbox One

A Red Dead Redemption 'Complete' kiadása tartalmazza az alapjátékot, valamint a DLC tartalmakat is. Természetesen része a csomagnak az 'Undead Nightmare' kiegészítő is, ahol egy ismeretlen járvány hatására élőhalottá váló vadnyugati emberekkel kell megküzdened.
A Red Dead Redemption egy olyan izgalmas kalandot ígér a játékosoknak, ahol lehetőség nyílik a hatalmas környezet felfedezésére, beleértve a korabeli határvidék városkáit, vadonját és hegységeit, mindezt számos izgalmas élménnyel tarkítva. A játék során intenzív pisztolypárbajokba keveredhetsz, érdekes karakterekkel találkozhatsz és megtapasztalhatod a vadonnal való küzdelem nehézségeit is. 
A játékot  a RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) működteti ami garantálja a megfelelően megjelenő környezetet az akcióhoz és  a mély történethez. Bújj bele a magányos westernhős bőrébe és éldd át a korabeli vadnyugat hangulatát, a határvidék kisvárosaitól kezdve egészen a hegyi ösvényekig! 
Műszaki adatok:
Platform: Xbox 360
Nyelv: Angol
Műfaj: Akció

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Szerencsejáték, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox 360
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MX355c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555255080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20