Oldal frissítése

RECLAR Peeler, arany

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RECLAR Peeler, arany

A RECLAR Peeler kozmetikai hipoallergén spatula otthoni használatra is alkalmas professzionális eszköz. A RECLAR ultrahangos spatula pont úgy fokozza a bőrápolást, ahogyan a bőrödnek leginkább szüksége van rá - mélyrehatóan tisztít, gyógyítja a rászoruló területeket, csökkenti a ráncokat, aktiválja a kollagént és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Galvanizáló hatásának köszönhetően megsokszorozza bármely kozmetikum hatását. Ne változtass kedvenc szokásaidon vagy kozmetikumaidon, hanem ismerd meg a különbséget a hagyományos ápolás és a készülékkel kezelt bőr között a RECLAR Peeler segítségével.

Az arany színű RECLAR Peeler kozmetikai ultrahangos készülék legfőbb jellemzői

  • Az ultrahangos peeling eltávolítja a faggyút és az elöregedett hámsejteket, mélyen tisztítja a bőrt
  • A galvanizálás mélyen a bőrbe juttatja az ápoló kozmetikumokat, hogy maximalizálja azok hatását
  • A kék fény gyógyítja a pattanásokat és megakadályozza a további gyulladást, gyógyítja a sebeket és a kisebb hegeket
  • A vörös fény aktiválja a kollagént, csökkenti a ráncokat és a foltokat, segíti a regenerációt
  • A 99,9%-os tisztaságú 24k arany bevonatú fej antibakteriális, segíti a vérkeringést, eltávolítja a méreganyagokat és maximalizálja a hámlasztó hatást

A RECLAR Peeler lehetővé teszi a galvanizálás használatát

A RECLAR Peeler belülről táplálja a bőrt a sejtek hatékony stimulálásával. Ez egy olyan bőrkezelés, amely egyenletes sugárral mélyen masszírozza a bőrt, így kedvenc bőrápolási termékeid a megfelelő rétegekbe dolgozza be. Bőröd egészséges, puha és ragyogó lesz a RECLAR Peeler használata után.

Ultrahangos vizes peeling

A RECLAR Peeler hatékonyan távolítja el a faggyút, az elöregedett hámsejteket és mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat. A bőr oxigénnel telítődik meg, és készen áll a bőrápoló termékek felszívódására. A 28-30 kHz-es frekvencia garantálja a maximális tisztító hatást, és kíméletes a bőrhöz is. 

RECLAR Peeler Kozmetikai ultrahangos spatula

Vörös fény

Aktiválja a kollagéntermelést, lassítja az öregedés jeleit és kisimítja a finom ráncokat. Segít csökkenteni a bőrhibákat, egységesíti a bőr tónusát, regenerálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. A RECLAR Peeler a galvanizációval egyedülálló kombinációban mélyen a bőrbe dolgozza kedvenc bőrápoló termékeid.

RECLAR Peeler Kozmetikai ultrahangos spatula

Kék fény

Gyógyítja a pattanásokat és megakadályozza a további gyulladást, gyógyítja a sebeket és a kisebb hegeket, valamint megnyugtatja a bőr irritált területeit. A RECLAR Peeler a galvanizációval egyedülálló kombinációban mélyen a bőrbe dolgozza kedvenc bőrápoló termékeid.

RECLAR Peeler Kozmetikai ultrahangos spatula

24K arany

A RECLAR Peeler feje tiszta 24k arannyal lett bevonva, így antibakteriális, segíti a vérkeringést és a méreganyagok eltávolítását. Maximális kíméletességet biztosít az érzékeny bőr számára. Antioxidáns hatású, regenerálja, fiatalítja és ragyogóvá teszi a bőrt.

A RECLAR Peeler ultrahangos spatula teljesen intuitív módon működik

Egy gombnyomással kiválaszthatod a kívánt funkciót. Az időzítőnek köszönhetően az egyes funkciók az ajánlott használati idő után maguktól is kikapcsolnak. A RECLAR Peeler gyorsan és egyszerűen használható. Csak néhány perc naponta, és az eredmények rövid időn belül láthatóak lesznek.

RECLAR Peeler - MADE IN KOREA

Dél-Koreát joggal tartják a kozmetikumok Mekkájának és a legmagasabb minőségű technológiai eszközök innovátorának, amely nemcsak a tökéletesen egészséges megjelenés, hanem a folyamatos fejlődés és innováció országa is. A RECLAR Peeler az elmúlt években az erős verseny ellenére is a legkelendőbb szépségápolási eszközzé vált Dél-Koreában.

Peeling funkció 

Alkalmazás: Használd a RECLAR Peelert a megtisztított és megmosott bőrön. Kapcsold be a hámlasztó funkciót, és mozgasd a RECLAR Peelert a halántéktól lefelé az orr irányába és felfelé a homlok közepéig. Folytasd a szájtól a fülek irányába, majd az orrhegytől felfelé haladva. Tartsd folyamatosan hidratálva az arcod, például nedves vattakoronggal. A tisztító funkciót bőrtípustól függően hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni.
Az eredmény tiszta bőr lesz, amely mentes az elöregedett hámsejtektől és szennyeződésektől, és készen áll kedvenc kozmetikumaid hatóanyagainak felszívására. 

G-Blue funkció 

(a galvanizálás egyedülálló kombinációja gyógyító kék fénnyel)

Alkalmazás: Vidd fel bőrödre a krémet, maszkot vagy szérumot, és kapcsold be a RECLAR Peeler G-Blue funkcióját. Fordítsd a Peelert az elülső oldalával magad felé, és mozgasd a fejet az arc közepétől az oldalak felé. Érintsd meg az oldalsó részt, hogy a gyógyító kék fény sugározni kezdjen.
A G-Blue használata rendszeres ajánlott, és mindössze néhány percet vesz igénybe naponta.
Az eredmény gyógyult és nyugodt bőr, hegek és foltok nélkül, bónuszként pedig a kozmetikumok hatékonyabb felszívódását teszi lehetővé.

G-Red funkció 

(a galvanizálás és a fiatalító vörös fény egyedülálló kombinációja)

Alkalmazás: Vidd fel az arckrémet, maszkot vagy szérumot, és kapcsold be a G-Red funkciót. Fordítsd a RECLAR Peelert elülső oldalával magad felé, és mozgasd a fejet az arc közepétől az oldalak felé. A kezelés során tartsd a peelert az oldalánál, hogy a fiatalító vörös fény sugározzon. A G-Red funkciót ajánlott rendszeresen, naponta néhány percig végezni.
Az eredmény kisimult és ragyogó bőr, összehúzott pórusok, valamint aktivált kollagéntermelés lesz. 



Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Típus

Típus Spatula

Típus

Típus Ultrahangos

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás
Kód:  RECUS009
Termékszám:  5473982

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15