Oldal frissítése

RECLAR ION MIST, fehér

34 990 Ft

RECLAR ION MIST, fehér

A fehér RECLAR ION MIST ionizáló spray azonnal mélyen hidratál, védi a bőrt a külső hatásoktól és a szennyeződésektől. Mélyen sterilizálja és táplálja a bőrt - erősíti kedvenc szérumod és krémed hatását, valamint segít a bőr feszesítésében. A RECLAR ION MIST spray folyamatosan újratölthető és a nap bármely szakában használható, még a sminkre is, amely a finom spray-nek köszönhetően nem károsodik, hanem inkább üdítőbb lesz általa.

A fehér RECLAR ION MIST ionizáló spray legfőbb jellemzői

  • Az ionizáció segít a bőrnek jobban felszívni a folyadékot és a tápanyagokat, amely mély és hosszan tartó hidratálást eredményez
  • Az anionok harcolnak a baktériumok ellen, és megakadályozzák szaporodásukat, megvédve bőröd a külső hatásoktól
  • A RECLAR ION MIST egész nap használatra kész
  • A benne található fehér UV-fény sterilizálja a folyadékot, amely teljesen tisztán kerül a bőrre
  • A finom spray-nek köszönhetően nem maradnak cseppek a bőrön
  • A RECLAR ionizáló spray sminkre is használható, amelyet gyönyörűen ragyogóvá varázsol

Technológiai innováció Dél-Koreából

Dél-Korea nemcsak az egészséges és szép kinézet, de a folyamatos fejlődés és innováció országa is, amely mind-mind növelheti a termék eredményét. Joggal tartják a kozmetikumok Mekkájának és a Reclar termékek formájában a legmagasabb minőségű technológiai eszközök megújítójának.

A RECLAR ION MIST fehér ionizáló spray egyedisége és használata

A RECLAR ION MIST ionizáló spray a kivételes RECLAR Camelia utántöltővel (nem tartozék) kombinálva gazdag táplálást és nedvességet biztosít a bőrnek, amely az ionizációnak köszönhetően a bőr mélyére jut. Ugyanakkor megsokszorozza a szérumok és krémek hatását, így tonizálva a bőrt.

A RECLAR ION MIST útközben is használható

A RECLAR ION MIST IONIZING SPRAY-t mindenhová magaddal viheted. Mindig tökéletesen védett, hidratált és táplált bőröd lesz. Az ionizáló spray ízléses kiegészítője bármelyik kézitáskának, valamint nagyszerű és hasznos társ a légkondicionált helyiségekben vagy például egy repülőgép fedélzetén is.


Paraméterek

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Ionizációs

Rendeltetés

Használat Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció

Tápellátás

Áramforrás Tápellátás nélkül

Rendeltetés

Használat Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció
Kód:  RECCS238
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5473979

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20