Oldal frissítése

Realme GT Neo 2 5G

4,8 43 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme GT Neo 2 5G

Mobiltelefon Realme GT Neo 2 5G Hátoldal

A(z) Realme GT Neo 2 5G esetében teljesen egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három beépített kamera jóvoltából szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Memóriakapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Realme GT Neo 2 5G telefont jókora kapacitású 5000 mAh akksi üzemelteti. További pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is ellátták. Képernyőjének képfrissítési rátája 120 Hz. Villámgyors netre van szükséged? Akkor ez az 5G-t is támogató telefon neked való. A(z) Realme okostelefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme GT Neo 2 5G okostelefon lényegesebb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 870 5G CPU és 8 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 650
  • Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera max. felbontása: 64 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés hatásfoka: 65 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme GT Neo 2 5G Lifestyle
Mobiltelefon Realme GT Neo 2 5G Hátoldal

A(z) Realme GT Neo 2 5G mobil kijelzője és kamerája

átmérőjű kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy AMOLED technológiára épül, amely éles színeket biztosít minimális energiaigény mellett. Kijelzőjének képfrissítési rátája 120 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme GT Neo 2 5G okostelefon három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,3), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. Videók készítésénél hasznodra lesz az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon pontos és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy kis lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme GT Neo 2 5G további funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre 2 SIM kártya is beilleszthető. A(z) Realme GT Neo 2 5G mobil biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  REAM029ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05