Oldal frissítése

Realme GT 2

4,6 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme GT 2

Mobiltelefon Realme GT 2 Képernyő

A(z) Realme GT 2 esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Az operatív memória kapacitása 12 GB. Erejét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Realme GT 2 telefont komoly kapacitású 5000 mAh akkumulátor tartja működésben. Egyéb előnye, hogy USB-C konnektorral is ellátták. Képernyőjének frissítési rátája 120 Hz. A gyors internet a mániád? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) Realme okostelefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme GT 2 okostelefon főbb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 888 CPU és 12 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Adreno 660
  • Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera max. felbontása: 50 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen növeli a biztonságot
  • A gyorstöltés teljesítménye: 65 W
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme GT 2 Oldalnézet
Mobiltelefon Realme GT 2 Hátoldal

A(z) Realme GT 2 mobiltelefon kijelzője és kamerája

6,62" kijelző kör alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy modern AMOLED technológiára épül, amely nagyon éles színeket kínál minimális energiafelhasználás mellett. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Realme GT 2 okostelefon modern három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,8) nagyon elégedett leszel. Az optikai stabilizátor támogatásával jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. Egy kis dióda plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme GT 2 praktikus funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető. A(z) Realme GT 2 okostelefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Realme GT 2 Csatlakozási lehetőségek (portok)
Kód:  REAM035ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15