Oldal frissítése

Realme C35

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme C35

Ez a fejlett Realme C35 mobiltelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,6" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos Unisoc T616 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a remek Realme mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Realme C35 Lifestyle
Mobiltelefon Realme C35 Oldalnézet

Realme C35 mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Ezen Realme okostelefon 6,6" méretű kijelzővel van szerelve
  • A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,6"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület működteti
  • A belső memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme Realme telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlenné válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Realme telefonnal tölthetünk el, mivel 6,6" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni.

Mobiltelefon Realme C35 Csatlakozási lehetőségek (portok)
Mobiltelefon Realme C35 Képernyő

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Realme mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. Eme Realme mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó Realme mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Realme C35 Lifestyle
Mobiltelefon Realme C35 Hátoldal

Ezen Realme okostelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A nagyszerű Realme okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 11, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazás fusson, és a játékokhoz is megfelelő. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíteni tudjuk egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Realme okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Realme C35 Lifestyle
Mobiltelefon Realme C35 Lifestyle

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról hallgasd a zenét.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Realme mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méretei:

164,4 × 75,6 × 8,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

189 g

Kód:  REAM036ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15