Oldal frissítése

Realme C25Y

3,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme C25Y

Mobiltelefon Realme C25Y Hátoldal

A(z) Realme C25Y esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három kamerának hála elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Az operatív memória mérete 4 GB. Erejét tekintve igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Realme C25Y okostelefont jókora teljesítményű 5000 mAh akksi tartja működésben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is felszerelték. A(z) Realme telefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme C25Y okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Unisoc T610 CPU és 4 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): Mali G52
  • A hátsó kamera felbontása: 50 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 18 W
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme C25Y Hátoldal

A(z) Realme C25Y mobiltelefon kamerája és képernyője

kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Hatalmas előnye, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Realme C25Y okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis lámpa plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a modelltípus egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Realme C25Y csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre két SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A(z) Realme C25Y telefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő funkció lehetővé teszi az okostelefon azonnali feloldását, méghozzá jelszó vagy minta nélkül. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  REAM028ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05