Oldal frissítése

Realme C21Y

4,2 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme C21Y

Ez a fejlett Realme C21Y okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos Unisoc T610 processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és Micro USB. Eme Realme okostelefon 2021 újdonsága.

Realme C21Y okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme Realme okostelefon 6,5" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és Micro USB
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A fő műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ezen Realme telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a csodás Realme telefonnal töltünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít.

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Realme mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Ezzel a lenyűgöző Realme okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Realme mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. A töltésre micro USB konnektor áll rendelkezésre.

Eme Realme okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Realme mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 11, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. Kellemes kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz férünk hozzá, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 3 GB RAM-mal funkcionál, ami bőven elegendő lesz a kevésbé igényes felhasználók számára. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíteni tudjuk egy 256 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC memóriakártyával.

Ez az ügyes Realme mobiltelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Realme mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors érintés kell, hála a ujjlenyomat olvasónak. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és micro USB

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → MicroUSB)

Méretei:

164,5 × 76 × 9,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Kód:  REAM030ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15