Oldal frissítése

Realme 9 Pro+

4,7 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme 9 Pro+

Mobiltelefon Realme 9 Pro+ Képernyő

A(z) Realme 9 Pro+ esetében azonnal egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamera jóvoltából mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. A RAM kapacitása 6 GB. Erőforrásait tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) Realme 9 Pro+ okostelefont nagy kapacitású 4500 mAh akkumulátor üzemelteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték. Képernyőjének frissítési rátája 90 Hz. A gyors internet a mániád? Akkor ez az 5G-t támogató telefon neked való. A(z) Realme okostelefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 9 Pro+ okostelefon fontosabb jellemzői

  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • MediaTek Dimensity 920 5G processzor és 6 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Mali G68 MC4
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 50 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 60 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme 9 Pro+ Oldalnézet
Mobiltelefon Realme 9 Pro+ Lifestyle

A(z) Realme 9 Pro+ mobiltelefon kijelzője és kamerája

átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy az ún. AMOLED technológiára épül, amely rendkívül éles színeket nyújt miközben alig terheli meg a telefon akkuját. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme 9 Pro+ okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,25), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,88) módfelett elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor támogatásának köszönhetően jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. A fáziseltolásos fókuszálás hatékony és precíz, ami lényegesen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy praktikus kis LED lámpa plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme 9 Pro+ csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg két SIM kártya is beilleszthető. A(z) Realme 9 Pro+ telefon biztonságáról a kijelzőbe épített modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő lehetővé teszi az okostelefon feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Realme 9 Pro+ Csatlakozási lehetőségek (portok)
Kód:  REAM033ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20