Oldal frissítése

Realme 9 DualSIM

4,6 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme 9 DualSIM

Mobiltelefon Realme 9 DualSIM ...

A(z) Realme 9 DualSIM esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamera jóvoltából mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória mérete 8 GB. Teljesítménye szempontjából akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Realme 9 DualSIM mobilt komoly kapacitású 5000 mAh akksi tartja működésben. Egyéb előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is ellátták. Képernyőjének képfrissítési rátája 90 Hz. A(z) Realme mobilja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 9 DualSIM okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 680 4G processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 610
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 108 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés hatásfoka: 33 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Realme 9 DualSIM mobil képernyője és kamerája

képátlójú kijelző kör alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy az ún. AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket kínál minimális energiafelhasználás mellett. Kijelzőjének frissítési rátája 90 Hz. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Realme 9 DualSIM okostelefon modern három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 108Mpx (f/1,8) nagyon elégedett leszel. A villámgyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme 9 DualSIM nagyszerű funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető. A(z) Realme 9 DualSIM mobiltelfon biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon feloldását, méghozzá jelszó vagy minta nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  REAM038ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10