Oldal frissítése

Realme 9 5G

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme 9 5G

Mobiltelefon Realme 9 5G ...

A(z) Realme 9 5G készülék esetében teljesen egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamerának hála mesés képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Az operatív memória mérete 4 GB. Teljesítménye szempontjából igényesebb alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Realme 9 5G mobilt jókora teljesítményű 5000 mAh akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták. Képernyőjének képfrissítési rátája 120 Hz. Gyors netre van szükséged? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) Realme okostelefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 9 5G okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor és 4 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 619
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó kamera max. felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 18 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme 9 5G ...
Mobiltelefon Realme 9 5G ...

A(z) Realme 9 5G okostelefon kijelzője és kamerája

képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és nagyon finom FullHD felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Képernyőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme 9 5G okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon pontos és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy praktikus kis LED dióda plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a telefon egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Realme 9 5G egyéb funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg két SIM kártya is beilleszthető. A(z) Realme 9 5G mobiltelfon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő lehetővé teszi a telefon feloldását, méghozzá PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Realme 9 5G ...
Kód:  REAM039ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05