Oldal frissítése

Realme 8i

4,5 52 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme 8i

Mobiltelefon Realme 8i Lifestyle

A(z) Realme 8i esetében teljesen egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három integrált kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Memóriakapacitása 4 GB. Erőforrásait tekintve igényes appok futtatására ajánlott. A(z) Realme 8i telefont nagy teljesítményű 5000 mAh akkumulátor üzemelteti. Egyéb előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is ellátták. Képernyőjének frissítési rátája 120 Hz. A(z) Realme mobilja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 8i okostelefon főbb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek Helio G96 CPU és 4 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): Mali G57 MC2
  • Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 50 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 18 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Realme 8i Oldalnézet

A(z) Realme 8i okostelefon kijelzője és kamerája

6,6" kijelző téglalap alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme 8i okostelefon modern három lencsés kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. Egy ügyes kis LED dióda plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a mobil egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Realme 8i egyéb funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg két SIM kártya is behelyezhető az nélkül, hogy elvenné a memóriakártya helyét. A(z) Realme 8i okostelefon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil villámgyors feloldását jelszó vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  REAM027ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20