Oldal frissítése

Realme 6s

4,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Realme 6s

A(z) Realme 6s esetében azonnal egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A négy kamerának köszönhetően szenzációs fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Erőforrásait tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Realme 6s mobilt jókora kapacitású 4300 mAh akkumulátor működteti. Komoly előnye, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Kijelzőjének képfrissítési rátája 90 Hz. A(z) Realme telefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 6s okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek Helio G90T CPU és 4 GB memória
  • A GPU típusa: Mali G76 MC4
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 48 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
  • VoWifi és VoLTE hívás technológia

A(z) Realme 6s telefon kijelzője és kamerája

kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme 6s okostelefon fejlett négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,3), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Videók rögzítésénél jól fog jönni az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és pontos, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy kis dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme 6s egyéb funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A belső tárhely mérete tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  REAM011ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05