Oldal frissítése

Stylus Reach Premier Series fekete

4,0 3 értékelés

Stylus Reach Premier Series fekete

Az új stylus érintőceruzáját használhatja pontos és kényelmes íráshoz minden típusú érintőképernyőn, tablet-ek és mobilok esetében is. Ez a praktikus eszköz védi a készülék kijelzőjét a nemkívánatos szennyeződéstől vagy karcolásoktól. Ennek használata sok szempontból megkönnyíti a tableten vagy mobiltelefonon végzett munkáját, különösen, ha a terület, amelyre rá kell kattintani, túl kicsi. Amellett, hogy az interneten való szörfözést is megkönnyíti, hasznos szöveges üzenet írásakor, hívások és beállítások kivitelezésekor is. 

A Stylus Reach érintőceruza sok szempontból különbözik a többi modelltől a piacon. Ha egyszer nyomja meg akkor klasszikus érintőceruzát kap. Ellenben, a második megnyomás alkalmával vékony tollat kap. A harmadszori megnyomás esetén mindkét funkciót elrejti az esetleges sérülések okozásának elkerülése érdekében. Használja telefonját minőségi érintőceruzával, és írjon pontos és könnyed tollal. 

Mivel világos számunkra, hogy az érintőceruzát gyakran használják, felszereltük egy kapoccsal, amely lehetővé teszi, hogy oda tegye, ahol mindig kéznél van. Továbbá, a váz anyaga nagyon tartós, amely garantálja a hosszú órányi zavartalan munkát és játékot, télen még a kesztyű eltávolítása nélkül is.

 
Kód:  RR509c1
Termékszám:  EUSTYLUSPBLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10