Oldal frissítése

RETRAK iPad és iPhone USB típusú A / Apple Villám - Fehér, 1m

4,3 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez

RETRAK iPad és iPhone USB típusú A / Apple Villám - Fehér, 1m

A Retrak kábel segítségével könnyedén feltöltheti készülékét villámcsatlakozóval a számítógép vagy a töltő USB-portján keresztül. A kábel lehetővé teszi a számítógéphez való csatlakozást fájlok, képek, videók és egyéb tartalmak átviteléhez. Egy 1 m hosszú vékony kábel egy szalag mechanizmust használ, hogy segítsen neked nem vesztegetni a bonyolult és hosszú kábelek bontását. A villámcsatlakozó modern Apple iPhone 5. generációs telefonokkal, iPod touch 5. generációs és iPod nano 7th Generation vagy iPad mini iPad és iPad 4generation.
Paraméterek és specifikációk:
Szánt:Az Apple iPhone 5. generációja (5 / 5S / 5C)Az Apple iPod touch 5. generációs és az iPod nano 7. generációjaApple iPad Mini és iPad 4. generáció
Kód:  RR343b2
Termékszám:  EULTUSBWT/ETLTUSBWT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10