Oldal frissítése

Razer Thresher Ultimate for PS4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Thresher Ultimate for PS4


Korlátlan szabadság vezetékek nélkül

A Razer Thresher Ultimate for PS4 gamer fejhallgató segítségével elmerülhet a legteljesebb játékélményben, az ellenség legkisebb rezdüléseit is tisztán hallhatja. A 2,4 GHz-es, akár 12 méter hatótávolságú, vezeték nélküli technológiának, valamint a 7.1-es térhangzásnak köszönhetően a fejhallgató megteremti a korlátlan szabadság érzetét, olyan hangzásvilággal rendelkezik, amely mindenkit magával ragad.


Halljon mindent késés és vezetékek nélkül

A Razer Thresher Ultimate for PS4 50 mm-es neodímium mágneses hangszórókkal van felszerelve, melyek kiváló minőségű és erős hangzást biztosítanak, minimális zajjal. A fejhallgató plug-and-play technológiájának köszönhetően azonnal használatra kész, kivételesen kompakt vezeték nélküli USB csatlakozója pedig biztosítja a tökéletes ergonómiát. Egy kiegészítő csatlakozó segítségével a hatótávolságot akár 12 méterre is megnövelheti.


Pontos, 7.1-es hangzás

A Razer által kifejlesztett Surround Engine lenyűgöző 7.1-es hangzást biztosít, amely az 50 mm-es mágnesek segítségével tökéletesen életre kelti a csatateret. Pontos helymeghatározó funkciójának köszönhetően precízen bemérheti ellenfelei helyzetét, így könnyedén hatástalaníthatja őket, mielőtt akár esélyük lenne a támadásra.



7 nap vezeték nélküli szórakozás

Akár videókat streamel, filmeket néz, vagy játékmaratont tervez, a Razer Thresher Ultimate for PS4 lenyűgöző, 7 napnyi vezeték nélküli játékot, vagy 14 órányi zavartalan használatot biztosít egyetlen feltöltésselNem kell többé félnie a játék közbeni lemerüléstől, teljes figyelmét a küldetésekre irányíthatja.


Mikrofon kristálytiszta reprodukcióval

A fejhallgató baloldali fülkagylója egy univerzális, egyirányú mikrofont rejt, amit könnyedén beállíthat saját igényeinek megfelelően. A mikrofon mindemellett egy optimalizált algoritmussal van ellátva a természetes hangzás, és a kristálytiszta hangvisszaadás érdekében.


Könnyen hozzáférhető kezelők

A gyors cselekvés érdekében a fejhallgató fülkagylóin intuitív vezérlők vannak. Segítségükkel könnyedén állíthatja a mikrofont, változtathat a hangerőn, vagy akár le is némíthatja, anélkül, hogy a képernyőn lévő vezérlőkkel bajlódna. A Chroma megvilágításával 16,8 millió szín áll rendelkezésére a tökéletes fényhatásért.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4
Kód:  MR069je01
Termékszám:  RZ04-01590100-R3G1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05