Oldal frissítése

Razer Thresher Tournament Edition

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Thresher Tournament Edition

A Razer Thresher Tournament Edition kifejezetten az intenzív maratoni játékokhoz készült. A könnyű műbőr fülpárnák memóriahabból készülnek, így könnyen alkalmazkodhatnak az egyes személyek fejének egyedi alakjához. Ez a természetes tömítés biztosítja az optimális hangszigetelést, javítja a hangminőséget és páratlan kényelmet biztosít. A fejhallgató nagy, 50 mm-es hangátalakítóval van ellátva, ami élénk hangzást biztosít. Egy erős mikrofon tartozik hozzá, ami zajos környezetben is hibátlanul működik. A fejhallgató mind az elmélyült játékhoz, mind zenehallgatáshoz kiváló.

A Razer Thresher Tournament Edition legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes kényelem még hosszú játék esetén is
  • Élő hangzás nagy, 50 mm-es hangátalakítóval
  • Otthoni zenehallgatásra is alkalmas
  • Kényelmes memóriafülhallgató
  • A környezeti zaj izolálása
  • Erős mikrofon a tiszta hangokért 

Tökéletes hangminőség minden helyzetben

Az egyirányú mikrofont professzionális versenyzőkkel tesztelték és ellenőrizték, hogy mindig hihetetlenül élénk és hangos beszélgetést érjenek el. A mikrofon tökéletesen alkalmas arra, hogy csak a hangodat fogja, így zajos környezetben is kommunikálhatsz csapattársaiddal. A 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozónak köszönhetően zéró késleltetéssel rendelkezik, és kompatibilis a PC, az Xbox és a PlayStation. készülékekkel.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4, Xbox One
Kód:  MR069je03
Termékszám:  RZ04-02350100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05