Oldal frissítése

Razer Stream Controller

115 890 Ft

Razer Stream Controller

A Razer Stream Controller tökéletes eszköz a tartalomkészítők és streamelők számára. Egy testreszabható érintőképernyő, gombok és tárcsa segítségével bármilyen funkcióhoz hozzáférhetsz. Ez megkönnyíti a parancsikonok létrehozását és a többfeladatos munkát, így a közönségedre koncentrálhatsz. A Stream Controller egyszerűen egy nagyszerű eszköz a streaming és a tartalomkészítés áramvonalasításához. Kényelmesen kezeli a különböző funkciókat a különböző programok parancsikonjaival, saját elrendezéssel és ikonokkal az intuitív használat érdekében.

A Razer Stream Controller főbb jellemzői

  • Azonnali hozzáférés bármely funkcióhoz testreszabható érintőképernyőn, gombokon és tárcsákon keresztül
  • Egyéni elrendezéssel és ikonokkal szervezett, több programhoz tartozó parancsikonokkal könnyedén kezelheted streamjeidet.
  • A Razer Stream Controller 12 Switchblade haptikus billentyűt tartalmaz a teljes irányításért az ujjaiddal.
  • 6 érintésérzékeny analóg tárcsa a hangszint, a média és más csatornák beállításához
  • 8 programozható gomb az elrendezések és műveletek gyors eléréséhez
  • Hatékony multitaskingra tervezve, intuitív navigációval és szervezéssel
  • Kompatibilis a Loupedeck vezető streaming szoftverrel
  • A könnyen használható illesztőprogrammal egyszerűen beállíthatod a streaminget a plugin-könyvtárból származó parancsok áthúzásával és áthelyezésével.

Intuitív működés

A 12 haptikus Switchblade billentyű segítségével végtelen számú parancs és makró köthető hozzá. Az ikonokat kényelmesen testreszabhatod az egyszerű vizuális navigáció érdekében, valamint beállíthatod a tapintásukat is. 6 analóg érintőtárcsával és egy dinamikus érintőképernyős vezérlővel állíthatod be a hangszinteket, a médiát és a többi csatornát, hogy streaming közben a tökéletes keverést állíthasd be. Mindezt 8 programozható gomb teszi teljessé, amelyekkel azonnal hozzáférhetsz az elrendezésekhez és műveletekhez. Beprogramozhatod őket a 8 haptikus billentyűkiosztás közötti váltásra vagy közvetlenül a szokásos műveletek végrehajtására.

A Razer Stream Controller automatikája és kompatibilitása

A különböző elrendezésekből csoportosított parancsok a dinamikus érintőképernyőn való áthúzással könnyen navigálhatók. A dinamikus üzemmód aktiválása biztosítja, hogy a profilok automatikusan váltanak az észlelt alkalmazás alapján. A Razer Stream Controller számos profillal mindenre készen áll a streaming alkalmazások, a tartalomkészítés és sok minden más számára. Rendelkezésre állnak letölthető bővítmények olyan eszközökhöz, mint a Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma, Voicemod és mások.

Specifikációk:
Rendszerkövetelmények: macOS X 10.14 (és újabb), Windows 10 (és újabb), Loupedeck szoftver
Méret: 151 × 101,5 × 30,2 mm.
Tömeg: 210 g (csak Stream Controller), ferde állvány 216 g (levehető állvánnyal együtt)
Interfész: 12 LCD érintőgomb, 2 oldalsó LCD képernyő, 6 többfunkciós tárcsa, 8 többfunkciós gomb
Csatlakoztathatóság: 2 méteres USB-A USB-C kábel
A csomag tartalma: Razer Stream Controller, 2 méteres USB-A USB-C kábel, levehető állvány

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR095b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RZ20-04350100-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05