Oldal frissítése

Razer Seiren Elite

5 1 értékelés
48 990 Ft

Razer Seiren Elite

Szerezd be magadnak ezt a streameléshez és más felvételek készítéséhez is alkalmas mikrofont a gaming kiegészítők gyártójától, hogy stúdió minőségű hangzást kapj. A hangod ugyanis egyedi perspektívát kínál a hallgatóságod számára, és ez a mikrofon sokat ígér. Streamlabs szabvánnyal is rendelkezik, amit a streamelők a csatornáik testreszabására és bővítésére használnak. A professzionális dinamikus mikrofonkapszulának köszönhetően minimalizálja az elektromos zajt. Ennek köszönhetően a hangod is valósághűbb lesz. Az integrált nagynyomású szűrő pedig kiküszöböli a környezeti zajokat, például a lépéseket, a ventilátor zaját, az egérkattintásokat és a billentyűleütéseket is, és csak a legerősebb hangjelzéseket emeli ki.

A Razer Seiren Elite mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Stúdió hangminőséget kínál
  • Kiválóan eliminálja a környezeti zajokat és a nem kívánt hangokat
  • Tanúsított Streamlabs számára
  • USB-n keresztül csatlakoztatható
  • Tökéletes kivitelezés billenő állványon
  • LED jelző karika

Csúcsminőségű kivitelezés, teljes pozícionálhatóság

A Razer Seiren Elite mikrofon 3,5 mm-es porttal rendelkezik a fülhallgató nullás késleltetésű monitorozásához. A mellékelt 3 m-es USB kábellel csatlakoztathatod a számítógéphez. Hengeres váza rendkívül jó kivitelezéssel rendelkezik, és egy billenő konstrukcióval rendelkező állványon található. A mikrofonon  egy jelző LED dióda és egy LED-karika, valamint két gomb is található.

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Dinamikus
Irányjellemző Kardioid
Mikrofon típusa Asztali
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 16 Ohm

Csatlakozás

Csatlakozás USB
Kábelhosszúság 3 m

Tömeg

Tömeg 785 g
Kód:  MR074fg1a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RZ19-02280100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20