Oldal frissítése

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set - Classic Black - US/UK

Kiegészítők a termékhez

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set - Classic Black - US/UK

A lelkes gamereknek ajánljuk a Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set gamer szettet. A készlet billentyűzetből és a billentyűzethez tartozó spirál kábelből áll. A Razer PBT Keycap billentyűzet tartós PBT anyagból készült. Olyan megállóval rendelkeznek, amely a legtöbb kereszt- és tengelyes kapcsolóval kompatibilis. Értékelni fogod az áttetsző betűket, amelyekkel igazán egyedi játékhangulatot teremthetsz az otthonodban. A billentyűzet a szabványos amerikai és brit billentyűkiosztással rendelkezik. A Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set készletben az összes alkatrészt és szerszámot megtalálod, amelyek a billentyűkupakok felszereléséhez szükségesek.

A Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set fekete színű gamer szett fő jellemzői

  • A Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set készlet billentyűzetet és vezetéket tartalmaz a billentyűzethez
  • A csomagban megtalálod a kényelmes telepítéshez szükséges alkatrészeket és szerszámokat
  • A Razer PBT Keycap billentyűzet kiváló minőségű PBT anyagból készült
  • A billentyűk elrendezése megfelel a szabványos amerikai/angol billentyűzetnek
  • A Razer PBT Keycap billentyűzet a legtöbb kereszt- és tengelyes kapcsolóhoz alkalmas
  • Értékelni fogod a Coiled Cable spirál kábelt

A Razer PBT Keycap billentyűzet

A Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set készletet többféle színváltozatban gyártják, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A billentyűzet az egyedülálló doubleshot formázási eljárással készül. Utravékony betűket kapott, amelyek átengedik a háttérvilágítást. A Razer PBT Keycap billentyűzet texturált felülettel büszkélkedhet. Az összes szabványos 104/105-ös billentyűkiosztással kompatibilis. A csomag összesen 120 darab Razer PBT Keycap billentyűt tartalmaz.

A Coiled Cable kábel

A Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set készlet egy összesen 2 méter hosszú spirál kábelt is tartalmaz. Feltekerve 1,5 méter hosszú. Úgy tekerték fel, hogy laposan feküdjön az íróasztalon. A hosszú élettartam érdekében a Coiled Cable kábelt kívülről erős fonott szálas anyaggal vonták be. Így ellenáll a kopásnak, a szakadásnak és a foszlásnak. A belső alumíniumfonat TPU szigeteléssel is fel van szerelve. A Coiled Cable kábel USB-A és USB-C csatlakozókkal van felszerelve.

Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set - Classic Black

Paraméterek

Tulajdonságok

Lokalizáció Amerikai (nemzetközi)
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)

Szín

Szín Fekete

Darabszám

Darabszám 120 db
Kód:  MR091a1
Termékszám:  RC21-01490800-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15