Oldal frissítése

Razer Naga Chroma

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Naga Chroma

A jó egér fontos eszköz minden játékos számára, és a Razer most egy olyan terméket hozott forgalomba, amely Naga Chroma-t tartalmaz. Elődjéhez képest új, csúcsminőségű 5G lézer érzékelőt használ, amely akár 16 000 DPI-t is lehetővé tesz. A tökéletes designt kiegészíti az RGB háttérvilágítás és a 12 gombos panel. A Synapse-szal 16,8 millió színt és különböző fényhatásokat választhatsz. A Synapse segítségével a Chroma Peripherals egyetlen gombnyomással szinkronizálhatja a háttérvilágítás színét és stílusát. A legfontosabb az ergonómikus kialakítás kombinációja a rengeteg gombbal és a játéktechnológiával.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű egér játékokhoz az igényes felhasználók számára
  • Pontos ergonomikus kialakítás
  • 16.000 DPI
  • 19 programozható gomb
  • 5G
  • Háttérvilágítás különböző színkombinációkkal
  • Görgős kerék oldalsó kattintással
  • Razer Synapse támogatás

Játékosoknak tervezve

Ez az ergonómikus játékegér összesen 19 gombvariációval rendelkezik, 12 mechanikus gombbal a tenyérpanelen, amelyről a Razer Naga modellek híresek. Egyedi alakjuk van, így nem kell aggódnod, hogy egyszerre használod majd őket. Ez nagyszerűvé lehetőség az MMO játékoknál, ahol több varázslatot lehet indítani egyetlen kattintással. Azonban a billentyűparancs makrót bármely más játékra vagy munkánál is alkalmazhatod. A Razer Naga kiváló minőségű anyagokból készül. Nem történik meg, hogy néhány hónap után nem fog működni. Másrészt a gombok könnyen kattinthatók, hogy ellenálljon a játék magas ütemének.

A technológia élvonalában

Az egér új, 5G lézeres érzékelővel rendelkezik, amelynek felbontása akár 16 000 DPI is lehet, amely másodpercenként akár 210 hüvelyket is képes rögzíteni, maximálisan 50G-os gyorsulással, biztosítva a kurzor mozgásának nagy pontosságát és folyékonyságát a képernyőn. A játékkorlátozás lehetetlen. Ezenkívül a fonott USB kábel 2,1 m hosszú, így ez sem korlátoz téged a játékban.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,5 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 11,9 cm
Tömeg 135 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 16 000 DPI
Technológia Lézeres
Válaszidő 0,98 ms

Egérgombok

Gombok száma 19×
Görgő Oldalra billenthető

Egyéb jellemzők

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR066a9f
Termékszám:  RZ01-01610100-R3G1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10