Oldal frissítése

Razer Meka D.VA edition

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Meka D.VA edition

Az összes játékos azt vallja, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottság a lényeg, de a hangeffektek is fontosak. A(z) Razer Meka D.VA edition játékosoknak ajánlott fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülekre. 1,3 m hosszú kábellel látták el, ami az egyik hangszóróhoz fut. 3,5 mm-es jack csatlakozóval látták el. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti hangtartomány mellett biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz elmulasztani egyetlen hangot sem kedvenc számaidból. A fejhallgató része egy integrált mikrofon is.

A(z) Razer Meka D.VA edition mikrofonnal is fel van szerelve

A gamerek, de más felhasználók is biztosan értékelni fogják a célszerű mikrofont. A(z) Razer fejhallgató mikrofonja garantálja a kifogástalan kapcsolatot barátaiddal a különböző alkalmazásoknál. Összecsukható kialakítása semmiféleképpen nem zavar zenehallgatás közben. A gömb iránykarakterisztikájú mikrofonok közé tartozik, a(z) Razer Meka D.VA edition gamer fejhallgató ezért inkább a csendesebb helyiségekben használható jól, ahol a beszélgetést nem zavarják meg a környező zajok. Impedenciája 32 Ohm, érzékenysége pedig 117 dB/mW. 20 Hz - 20000 Hz közötti frekvenciatartományt képes kezelni.

Paraméterek

Platform

Platform PC
Kód:  MR069jda7
Termékszám:  RZ04-02400100-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20