Oldal frissítése

Razer Mamba 16000

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Mamba 16000

A Razer egy teljesen új ínyencséget dobott a piacra, amelyért minden lelkes gamer mohón fog kapkodni. Az ultramodern Razer Mamba 2015 gamer egér a leglelkesebb játékosok elvárásainak is eleget téve páratlan pontossággal, kiváló ergonómiával és alacsony válaszidővel szolgál.

Razer Mamba 2015
 

Legfontosabb sajátosságok

  • Vezetékes vagy akár vezeték nélküli kapcsolat
  • Csupán 1 ezredmásodperc válaszidő
  • Testre szabható gombnyomás erősség
  • Ergonomikus kialakítás csúszásmentes elemekkel
  • A megvilágítás színének variálása (közel 17 millió választási lehetőség)
  • 9 programozható gomb + dönthető egérgörgő
  • Töltőállvány
  • Univerzális konfigurációs rendszer
  • Az USB kábel hossza: 2.13 m
Razer Mamba 2015
 

Rendíthetetlen pontosság


Élvezd az ellenség legyőzését követő a győzelmi mámort! A szenzor 16 000 DPI érzékenységének és a kivételesen gyors válaszidőnek köszönhetően előnyben leszel azokkal szemben is, akik olyan szinten játszanak, mint te, de nem rendelkeznek a tiédhez fogható felszereléssel.

Razer Mamba 2015
 

Az egérgomb lenyomásának beállítása

A szuperérzékeny Click Force mechanizmussal rendelkező gombok az igényeidnek megfelelőre szabhatók. Válaszd az egérgomb nehezebb lenyomását és urald a harcmezőt tévedhetetlen mesterlövészként. Vagy állítsd könnyebb lenyomásra és lepd meg az ellenséget váratlan, gyors lövéssorozattal. 

Lélegzetelállító színhatások

Ébressz csodálatot a LAN-partikon és nyerd el az ellenség tiszteletét. Válassz az öt rendelkezésre álló üzemmód közül, majd dönts az ízlésednek megfelelő színkombináció mellett. A megvilágítás bizonyára mindenki érdeklődését felkelti és te, akárcsak az egered az irigység tárgya leszel.

Razer Mamba 2015
 

A mozgás korlátlan szabadsága

Függetlenül attól, hogy a vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozást választod, az 1 ms válaszidő lehetővé teszi, hogy az adott játékban a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd. Még akkor is, ha a vezetékes csatlakozás mellett döntenél, a kábel hosszának köszönhetően a manőverezés és mozgás korlátlan szabadságában lesz részed.

Razer Mamba 2015
 

Egyszerű konfigurálás


Ennek az elektronikus rágcsálónak a konfigurációja rendkívül egyszerűen elvégezhető a Razer Synapse univerzális szoftver segítségével. Csupán válaszd ki a stílusodnak megfelelő érzékenységet, gyorsulást és a megvilágítás színkombinációját.

Razer Mamba 2015
 
 
Kód:  MR066e1f
Termékszám:  RZ01-01360100-R3G1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10