Oldal frissítése

Razer Leviathan

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Leviathan

Az amerikai játéktartozékokat gyártó cég most egy kompakt 5.1 csatornás hangszórót dob a piacra, ami könnyedén elfér az asztalon a számítógép mellett, vagy a nappaliban a játékkonzol mellett. A hangszóró kis méretei lehetővé teszik, hogy bármikor átteheted máshova. A Dolby csúcstechnológia, a remek audio driverek és egy külön mélynyomó gazdag hangvilágot biztosít nemcsak játék közben, de zenehallgatáskor, vagy filmnézéskor is.
 

Lenyűgöző 5.1 hang játékokhoz és filmekhez
 

A Razer Leviathan 5.1 csatornás hangszóróval gond nélkül élvezheted a gazdag, térhatású hangzást, 30 W összteljesítménnyel. A díjnyertes Dolby Virtual Speakers a 2 és 5.1 csatornás tartalmat a hangkártyáról, konzolról vagy set-top boxról kiválóan alakítják át virtuális térhatású hanggá, amit egy pár szélessávú és kiváló minőségű hangszórón keresztül élvezhet.
 

Vezeték nélküli, Bluetooth-os kapcsolat aptX® és NFC révén

 

A Razer Leviathan Bluetooth-technológiával felszerelt, így kényelmesen, kábelek használata nélkül csatlakoztatható a támogatott eszközökhöz. A díjnyertes aptX® technológia olyan kiváló minőségben képes átvinni a hangot, hogy nem tudod megkülönböztetni a kábeles átviteltől. A hangszóró emlékezik az egyszer már párosított eszközökre, a kapcsolódás így csak egy kattintást jelent. Bónuszt jelent az NFC technológia, ami kontakt nélkül teszi lehetővé a csatlakozást a telefonoddal, tableteddel vagy laptopoddal.

 

Külön mélynyomó az erőteljes basszusért

 

Az erőteljes 5,25" mélynyomó kifejezetten arra lett tervezve, hogy pontosan visszaadja a basszust a mély frekvenciatartományban, torzítás nélkül. A Razer Leviathan képes betörni a mellkasodat a masszív basszusával, ami tökéletesen kiegészíti a két, a teljes hallható hangtartományban működő hangszórót és a két kiváló minőségű hangszórót egy kompakt testbe építve.
Méretek:
Hangszóró: 500 x 101 x 73 mm
Mélynyomó: 255 x 221 x 255 mm
Tömege:
Hangszóró: 2 kg
Mélynyomó: 2.35 kg

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia 20 Hz
Max. mélynyomó frekvencia 180 Hz

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 600 mAh
Lejátszási idő 10 óra
Kód:  MR072ds6
Termékszám:  RZ05-01260100-R3G1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05