Oldal frissítése

Razer Kraken USB

4,4 166 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken USB

Razer fejhallgató masszív felépítéssel

A masszív konstrukcióval rendelkező Razer Kraken USB fejhallgató többirányú mikrofonjának köszönhetően mindenekelőtt PC játékosok számára ajánlott. Ergonómikus kialakítása és számos komfortos eleme kényelmes viseletet biztosít hosszú órákon keresztül is.


Razer Kraken USB

Razer Kraken USB

Lenyűgöző hangzás

A Razer Kraken Neon fejhallgató 32 mm-es, neodímium mágneses hangszórókkal büszkélkedhet. Garantálják a tiszta hangot és a széles frekvenciatartományt.


Kidolgozott hangszórók

Az igazán mély basszus hangoktól sem foszt meg. Érzékenysége 112 dB értékű, teljesítménye pedig 30 mW. Készülékedhez a 2 méter hosszú kábel segítségével csatlakoztathatod, amely aranyozott USB csatlakozóval végződik.

2 méteres kábel

2 méter hosszú kábel

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MR069i6ab2
Termékszám:  RZ04-01200100-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10