Oldal frissítése

Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie

Engedd szabadon érzékeidet. A Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie gamer headset nem hagy unatkozni. A nevét a svéd YouTube gamerről, PewDiePie-ról kapta. Nem csak a fejhallgató elegáns, modern megjelenése fog lenyűgözni, hanem a robusztus design és a funkciók is, amelyek nélkül többé már nem is akarsz majd játszani. Ezen kívül könnyű, különleges élményt nyújt, és kiváló tartást biztosít a fejen.

A Razer Kraken PRO V2 Neon Red PewDiePie fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló Razer Kraken PRO V2 gamer fejhallgató
  • Kristálytiszta hang mély basszussal
  • Tartós anyag
  • Mikrofonnal felszerelt
  • Kényelem játék közben
  • Nagy 50 mm-es neodímium átalakítók
  • Erős és eredeti hangzás

Erős és eredeti hangzás

Kristálytiszta hangzás nagy szoprán tartománnyal, mély és erős basszus hangokkal kiegészítve, ezt biztosítja számodra a nagy, 50 mm-es neodímium átalakító.  A hanghatások mindig nagyon hitelesek lesznek, mind magas, mind alacsony hangok esetén. Minden mozzanatot hallani fogsz a játékban, így a játékmeneted tökéletes lesz. Ebben a fejhallgatóban biztosan nem fogsz csalódni.

Maximális kényelem játék közben

Kényelem hosszú játék esetén is. Ez az, amit minden szenvedélyes játékos szeretne. A Razer a legtöbbet hozta ki a Kraken PRO V2 fejhallgatóból a felhasznált nagyon kényelmes, és tartós anyagoknak köszönhetően. Lehetővé teszi a hosszú játékélményt anélkül, hogy kellemetlen érzést okozna a fülben, és fejfájás nélkül. 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Platform

Platform PC
Kód:  MR069jda5
Termékszám:  RZ04-02050800-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05