Oldal frissítése

Razer Kraken Pro V2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken Pro V2

Minden játékos tudja, hogy nem elég a részletgazdag látvány, de a hangzás is fontos. A(z) Razer Kraken Pro V2 játékosoknak ajánlott fejhallgató a kialakítása révén tökéletesen kényelmes. Zárt rendszere lehetővé teszi a külső hangok abszolút izolálását. 1,3 m hosszú kábellel van ellátva, ami az egyik hangszóróhoz fut. 3,5 mm-es jack csatlakozóval látták el. A(z) 12 Hz és 28000 Hz közötti frekvencia mellett biztos lehetsz benne, hogy kedvenc zenéidet a legjobb minőségben hallgathatod meg. A fejhallgató része egy beépített mikrofon is.

A(z) Razer Kraken Pro V2 fejhallgató fontos tulajdonságai

  • A gamer fejhallgató súlya: 322 g
  • Stílusos, fekete színű
  • 3,5 mm-es jack csatlakozóval működik
  • Kábele az egyik hangszóróhoz fut

A(z) Razer Kraken Pro V2 mikrofonja még sokoldalúbb használatot biztosít

Nemcsak a játékfanatikusok, de más felhasználók is praktikusnak fogják tartani az integrált mikrofont. A(z) Razer fejhallgató mikrofonja biztosítja a kifogástalan kapcsolatot a játékostársakkal az olyan alkalmazásoknál, mint pl. a Skype. Behúzható kialakítása egyáltalán nem zavar, amikor épp nem használod. A gömb karakterisztikájú mikrofonok közé tartozik, a(z) Razer Kraken Pro V2 gamer fejhallgató ezért leginkább a csendesebb szobákban történő használatra alkalmas, ahol más hangok nem zavarhatják a beszélgetést. A mikrofon impedanciája 32 Ohm, érzékenysége pedig 118 dB/mW. 12 Hz és 28000 Hz közötti frekvenciatartományt képes kezelni.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  MR070x63
Termékszám:  RZ04-02051200-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20