Oldal frissítése

Razer Kraken Pro Neonsárga

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken Pro Neonsárga

Razer fejhallgató igazságos struktúrák

Razer Kraken Pro Neon is kiváló fejhallgató robusztus kialakítás, ami ellenkezik az alapváltozat a Kraken fejhallgató Neon odjímatelným ellátott mikrofon, amelyet nagyra különösen játékosok és mindazoknak, akik szeretnék jól kommunikálni számítógépen keresztül.


Razer Kraken Pro Neonsárga

Razer Kraken Pro Neonsárga

A legjobb tiszta hangzás

De elég egy mikrofon segítségével húzza, és menjen el a Razer Kraken Pro Neon az utcára az aktív életmódot. Fontos megemlíteni a lehetőségét, kényelmes fejhallgató szeres. Hála a kifinomult ergonómia és több eleme a magas szintű felhasználói kényelem érdekében a fejhallgató használata kényelmes akár hosszabb ideig.


Összecsukható kivitel a könnyű hordozhatóság

Fejhallgató Razer Kraken Pro Neon büszkélkedhet egy nagyon nagy 40mm Neodymium akusztikai átalakítót. Garanciák Ezek tiszta hangzás és jelentős körben a magas és középkategóriás. Akkor nem lehet megfosztani még igazán mély basszus hangokat. Érzékenység fejhallgató kínál tökéletes értéke 110 dB, a teljesítmény, majd 50 mW.

Kábel hossza 1,3 m

Kábel hossza 1,3 m

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Kód:  MR069i6ab1j
Termékszám:  RZ04-00871000-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20