Oldal frissítése

Razer Kraken Pro Neon Lila

4,7 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken Pro Neon Lila

A Razer Kraken Pro Neon kiváló kompakt kialakítással rendelkező fejhallgató, ami a Kraken Neon fejhallgató alapváltozattal ellentétben leválasztható mikrofonnal is rendelkezik, amelyet nagyra értékelhetik a gamerek és mindazok számára értékelhetővé válik, akik szeretnének számítógépen keresztül kommunikálni. Elég csupán a mikrofont leválasztani és a Razer Kraken Pro Neon aktív életmódot kedvelők számára a szabadban is használhatóvá válik. Fontos megemlíteni, hogy a készüléket könnyedén össze lehet csukni. Hála a kifinomult ergonómikus kialakításnak a felhasználói nagyfokú kényelem érdekében a fejhallgató használata akár hosszabb ideig is kényelmes.

A Razer Kraken Pro Neon fejhallgató egy nagyon nagy 40mm-es Neodymium akusztikai átalakítóval is büszkélkedhet. Tiszta hangzás és jelentős magas és középhangok szórását garantálja. Még igazán mély basszus hangokat is kiélvezheted. A fejhallgató érzékenysége kiváló 110 dB-os értékeket garantál, a teljesítmény 50 mW. Ahhoz, hogy a készüléket zenelejátszó eszközhöz csatlakoztathassa egy 1,3 m hosszú kábellel és 3,5 mm-es jack csatlakozóval láttuk el a fejhallgatót.

A legfontosabb előnyök:

  • Kompakt kialakítás és kiváló felhasználói élmény
  • Többirányú levehető beépített mikrofon
  • Kifinomult hangátalakító biztosítja az erős és valódi hangzást
  • Összecsukható konstrukciól a könnyű hordozhatóságért
  • Optimalizált és kiegyensúlyozott tömeg a hosszan tartó viselésért

Paraméterek

Szín

Szín Lila
Kód:  MR069i6ab1h
Termékszám:  RZ04-00871300-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20