Oldal frissítése

Razer Kraken Mobile Kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken Mobile Kék

Bármerre is járjon, a lenyűgöző hangzású Razer Kraken Mobile fejhallgató mindig jól fog jönni. Ez a tartós és könnyű súlyú fejhallgató kifejezetten Apple eszközökhöz lett tervezve. A kábel beépített mikrofonnal és szabályozóval rendelkezik, így a zenék és a telefonhívások könnyen kezelhetőek. Az elegáns neon szerkezet alatt a remek teljesítményű, kiváló minőségű, kényelmes és extra nagy fülkagylók rejtőznek, melyek lehetővé teszik, hogy a lehető legjobb hangélményt tudja élvezni.

Legfontosabb jellemzők

  • Robosztus felépítés
  • Kényelmes párnák
  • 40 mm-es átalakító
  • Beépített mikrofon
  • Távirányító

Legmagasabb minőségű kivitelezés és hang

Fejhallgatót úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson, kompromisszumok nélkül. A Razer Kraken Mobile nagyon könnyű és egy kiváló, robusztus kialakítással rendelkezik, így tökéletes a mindennapi használatra. A nagy, 40 mm-es neodímium átalakítók kristálytiszta hangzást hoznak létre a teljes frekvenciatartományban, valamint erőteljes basszust nyújtanak. Ez a fejhallgató mindenféle stílusú zenéhez vagy játékhoz ideális.

Smart kábel

A leválaszható, beépített mikrofonnal rendelkező kábel, mely kifejezetten Apple eszközökhöz lett készítve, teljes funkcionalitást kínál a háromgombos távirányítón keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudja fogadni vagy elutasítani a hívásokat, beállítani a hangerőt vagy átugrani a zeneszámokat anélkül, hogy elő kéne vennie a telefonját a zsebéből. Android operációs rendszerrel rendelkező felhasználók külön tudják beszerezni a kábelt a kompatibilis Android telefonokhoz.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  MR069r
Termékszám:  RZ04-01400600-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05